Last news in Fakti

4 Декември, 2016 14:32 5 801 18

Убитата германка – дъщеря на високопоставен служител на ЕС

  • германия-
  • убийство-
  • мигрант-
  • мария ладенбургер-
  • дъщеря-
  • ес-
  • момиче

Убийството на 19-годишното момиче потресе Германия

Убитата германка – дъщеря на високопоставен служител на ЕС - 1
Снимка: Фейсбук

Убитата германска студентка е дъщеря на високопоставен служител в Европейския съюз, разкри „Дейли експрес“. Изданието посочва, че загиналата тийнейджърка е Мария Ладенбургер – дъщеря на д-р Клеменс Ладенбургер.

Убийството на 19-годишното момиче потресе Германия. Тя се е прибирала от парти в университета във Фрайбург, когато е била нападната от 17-годишен мигрант от Афганистан. Мигрантът първо изнасилил момичето, а след това го е убил.

Мария Ладенбургер е помагала в свободното си време в центровете за настаняване на бежанци във Фрайбург. Няма информация дали преди това се е срещнала с убиеца.

Клеменс Ладенбургер е адвокат, работещ на висока позиция в правния отдел на Европейската комисия.

От германската полиция разкриха, че убитото момиче е напуснало партито в 02:37 часа сутринта и е тръгнало да се прибира към дома с колело – обичайна практика за германката. Нападателят е задържан, а разследването продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 abv

    44 1 Отговор
    Немците сами са си виновни. Те дадоха зелена светлина за бежанците.Ето го и резултата. Мир на праха на това младо момиче.
  • 2 Геро

    33 2 Отговор
    "Нападателят е задържан, разследването продължава"
    Какво повече има да разследват???
    За такива като този - бежански лагер с комин.
  • 3 шшш

    26 1 Отговор
    Моля ви са ,предполагам няма да се изненадате ,ако кмета на града излезе и каже ,например "Девойката сама си виновна ,какво правила толкова късно на улицата,след като знаела че има имигранти ,които искат да задоволят своите човешки сексуални нужди" В Австрия вече има такъв случай с едно изнасилено в басейна момче на 10 годинки -Съдът решил че възможно детето само искало този контакт. Чудеса по германски земи. А иначе всичко е очаквано и оттук нататък тези свине-представители на "най мирната религия" тепърва ще показват че те са един дол дрънки-боклуци...и те го знаят ...
  • 4 фак

    24 1 Отговор
    татко на това клето момиче голям мултикултуралист със сигурност ,но дали ще остане такъв и занапред..,просто питам. Такива момичета в Германия има много - помагат на тези изроди по центрове за интегриране...Една паплач трудно може да се интегрира...освен обратно в кочина...идил-миндилска...
  • 5 234

    22 1 Отговор
    Някой от БХКку-ви ще каже ,не бива от един случай да се прави извод че те всички са такива.Лошото че не един или два а хиляди такива случаи по цяла Европа ... Австралия тези диваци ги откарва първо на един остров и после ги връща до един по родните им ислямски земи.Скоро не съм чувал за много желаещи да се натискат там с лодки ли някакви подръчни средства,освен по законен начин през граничен пункт...Европа да се научи поне този урок , а не да пълни с боклуци улиците си ..
  • 6 БОХ

    20 1 Отговор
    ОЩЕ ГИ ПУСКАЙТЕ ТЕЗИ МИГРАНТИ БОКЛУЦИ РАЗСТРЕЛ ТРЯБВА НА МАЛКО И ГОЛЯМО ДОКАТО ПРЕМИНАВАТ НЕЛИГАЛНО ГРАНИЦИТЕ
  • 7 дем

    14 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: първо хелз. комитаджии, после външните и накрая вътрешните мангусти като се смажат като гниди, каквито са, тогава ще настъпи такава красива европа, че само си казвам "дано".
    първобитното си е животно миризливо, вари го, печи го - нищо цивилизовано няма да излезе от него. афганистанското животно било интегрирано от немско фрайбургско семейство...
    тпу!!!
  • 8 ами ние

    20 2 Отговор
    Жалко, такова хубаво момиче. На еврогейските чиновници ще им дойде акъла само когато започнат да изнасилват, бият и колят техните деца. Не на техните сънародници, а лично на техните семейства, само в тоя случай може да си променят мнението и решенията

    Коментиран от #9

  • 9 Plovdiv

    12 1 Отговор

    До коментар #8 от "ами ние":

    На "техните деца" няма как да се случи, понеже те нямат такива - нали са п...сти, транссексуални и всякакви подобни. След като сме оставили Европа да бъде управлявана от подобно стадо мършояди, защо се учудваме, че се случва всичко това?!
  • 10 овчи

    22 1 Отговор
    Ние германците не можахме да стигнем, но те ни стигнаха нас по овчедушие!
    Само блеят, като овце на заколение и нищо не правят! И тях един овчар в случая овчарка ги стриже и коли, както и у нас и нищо не правят освен беееее, беееее !!!
    И преди да ми скачате, че ние сме по по най дали след като наскоро 3,5 мил. овце от които огромното мнозинство не казай стига, овчаря не си го премести в другия крачол и какво последва пак беееее, бееее

    Не знам кой език е официален в Европа, но май вече е беее, беееее !!!!
  • 11 mediator37

    19 1 Отговор
    Германската съдебна система чете оправдателни присъди за изнасилвачи - пришълци, защото не разбирали езика и когато жертвата крещяла "найн", те не знаели какво означава и си мислели, че значи "да!" и на нея й харесва, представи си.
  • 12 къде спят бТВ НТВ и др

    17 1 Отговор
    Нито една от нашенските големи телевизии не излъчи новина за случилото се !? Има ли медиино затъмнение и неглижиране по поръчка за да не обидят и накарнят правата на горките имигранти !?
  • 13 Пешо

    3 3 Отговор
    Практика да ходят сами жените ще трябва да се промени в Германия, щото не изпълняват инстукциите от Кьолн за да стоят на една ръка разтояние ...
  • 14 БАБА ГЕНА

    10 1 Отговор
    ЖАЛКО ЗА ТОВА ХУБАВО И МЛАДО ДЕТЕ.А ТЯХНАТА РЪКОВОДИТЕЛКА НА ДЪРЖАВАТА ДА ОТГОВОРИ НА ОБЩЕСТВОТО,ЗАЩОТО ПОКАНАТА БЕ ОТ НЕЙНА СТРАНА.
  • 15 Люк

    8 0 Отговор
    Никой не може да промени историята. Който не разбира, че това е война на световете е пълен боклук. Това е нашествие, а не вълна от хора бягащи от войната. Не се случва за първи път. Ако не се опомним навреме - много , много лошо. Мазните политици, комисари и не знам още какви канцеларски плъхове ще ни докарат големи беди преди да бъдат линчувани.
  • 16 ТИКВОЧА

    5 0 Отговор
    ШВАБИТЕ СА ИЗПЕРКАЛИ .АКО НЕ ОТВОРЯТ ВРАТИТЕ НА ЛАГЕРА БУХЕНВАЛД ГЕРМАНИЯ Е ЗАГУБЕНА А СЛЕД ТОВА Е И НАШИЯТ РЕД-
  • 17 бияеба

    7 0 Отговор
    И това момиче падна жертва на мизерниците дето ни заливат.Празноглавци които дори не тачат собствените си държави.
  • 18 Ники

    3 0 Отговор
    На такава паплач трябва да и вземеш страха животните само от камшика ги е страх. Европейските държави или трябва да станът полицейски и да репресират тази паплач или ги чака голяма анархия. Всички провинени имегранти да ги натикват в газови камери Моля!
Новини по държави: