2 249 0

Какви са версиите за убийството на българската студентка в Ню Йорк?

Предполага се, че 20-годишното момиче е станало жертва на катастрофа, а виновният шофьор е избягал

Росен Стойчев

Полицията в САЩ работи по няколко версии за смъртта на 20-годишната българска студентка, която беше намерена мъртва в Ню Йорк, съобщи Нова Тв.

Предполага се, че 20-годишното момиче е станало жертва на катастрофа, а виновният шофьор е избягал. Има версия, според която не става въпрос за катастрофа, а за убийство, което е станало някъде другаде. Вероятно също е причинено от катастрофа, но тялото е било преместено или изхвърлено на магистралата, където е намерено.

В петък вечерта за последно Стефани е видяна да влиза в общежитието, където живее нейният приятел – 19-годишен испанец. Около 2.00 часа през нощта нейна приятелка получава странни SMS-и от българката, в които тя казва, че иска да се поразходи и ще отиде да си купи сладолед.

Родителите и полицията подозират, че съобщенията са изпратени от човека, който я е убил. Телефонът й е открит на няколко пресечки от мястото, където е открито тялото.

Какво точни се е случило със Стефани тепърва ще се установява. Очаква се пресконференция от кмета и шефа на полицията. Според съдебните лекари смъртта е настъпила вследствие на силен страничен удар в областта на главата. Момичето е починало от сериозен кръвоизлив.

САЩ


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай