Last news in Fakti

6 Декември, 2016 00:15 1 134 5

САЩ доволни от Япония

  • аштън картър-
  • япония-
  • сащ

Според Аштън Картър двустранните отношения никога не са били по-добри

САЩ доволни от Япония - 1
Снимка: БТА/АP

В САЩ са удовлетворени от приноса на Япония в двустранното военно сътрудничество. Това заяви американският министър на отбраната Аштън Картър, цитиран от „Ройтерс“.

„Япония възстанови голяма част от нашите разходи и това е добре. Това демонстрира приноса и на двете страни. Нашият съюз никога не е бил по-силен“, заяви Картър.

Според Пентагона в Япония има американски контингент от около 50 хил. души. Токио ежегодно плаща около $ 1.6 млрд. за покриването на неговите разходи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Do koga???

    4 1 Отговор
    ko praite tam ot teroristi li gi pazite. Redno e da si priberete veresiite razprusnati po sveta 2 svetovna ordavna prikliuchi.
  • 2 onq s konq

    1 5 Отговор
    Ти май за сфери на влияние не си чувал?И знайш ли че руснаците стояха цели 45 години в Източна Европа ?Ама ти си виновен,че не им каза че Втората св.война /ВСВ/ е свършила!
  • 3 Answer

    6 0 Отговор
    Те си отидоха със СИВ. А онези ко правят още ..... навсякъде??? след като вече няма СИВ??? И в Либия Ирак и тн Никога не го е имало. А след като Русия се изтегли от Германия ко прави USA още там и в Италия че и цяла Европа даже и в БГ??? Извинете но сте в грешка.
  • 4 Answer1

    5 0 Отговор
    На USA сферата им е цялата сфера не са ли малко лакоми тези ционисти..... но ще се задавят скоро натам припкат.
  • 5 The True

    7 0 Отговор
    истината неможе да се обори и скрие. Има само една държава която си вре носа новсякъде и една в сянка. Другите се опитват да бъдат нормални и независими само че тия 2 държави не разрешават. Само междукрация всичко друго за тях е неприемливо. Прилича ми на комунизъм вече дето беше най the best. И ко правят пребиват протестиращите тва ли им е демокрацията. Или само на гей и лесбо паради се радват и може да има протести Не. Аре моля не я искам мирси егати демокрацията фалшива.
Новини по държави: