Last news in Fakti

6 Декември, 2016 07:44 5 357 16

Британска сянка за руски разрушител

  • разрушител-
  • фрегата-
  • великобритания

Британска фрегата следи пътя на "Контраадмирал Колаков"

Руски кораб, плаващ по британски води, е следен от фрегата на Британския кралски флот, съобщи Radio Eagle.

Фрегатата HMS Sutherland е напуснала пристанището „Девънпорт“ в Плимут. Тя наблюдава кораба „Вицеадмирал Колаков“, който минава през Ламанша. Руският разрушител се завръща към Русия, след като участва в мисия в Средиземно море. До там съдът беше ескортиран от други кораби на НАТО.

От Британския кралски флот обявиха, че техните моряци наблюдават разрушителя през бинокли. Използват се и радари, за да бъдат засечени неговите скорост и посока.

„Техният маршрут се следи постоянно чрез координираните действия на Британския кралски флот и нашите партньори от НАТО. Подобно преминаване на руски военни кораби не е необичайно. Все пак ние сме готови да защитим британските води по всяко време.“ Това беше заявено от командира на HMS Sutherland - Триш Кон.

През октомври британски кораби следяха руска флотилия, минаваща през Ламанша, пътувайки към бреговете на Сирия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Англосакс

    36 21 Отговор
    Какво следят? Един залп с ракети с ядрени бойни глави и край на англосаксонската сган ХО ХО ХО ХО!!!!

    Коментиран от #3, #4, #14

  • 2 mediator37

    36 13 Отговор
    И английските шапкари гледат да заработят активно за пенсия. Щели били да защитят британските води, сякаш някой се кани да ги изпие. Руснакът пердаши транзит да си ходи в къщи и си бара макарите, тия амсалаци опъват шии да го бройкат и целеустремено се заканват.
  • 3 OMG WTF

    16 30 Отговор

    До коментар #1 от "Англосакс":

    Не е лесно да си русороб... Не мога да разбера защо всичките такива индивиди си мислят, че само рассията има ядрено оръжие? И защо си мислят, че ако рассията се осмели да го използва, НАТО само ще седят и ще чакат?

    Коментиран от #7, #8, #13

  • 4 Пеньо

    13 19 Отговор

    До коментар #1 от "Англосакс":

    Защо на вас русоробите все бомби и ракети са ви в главиците ? Няма ли с какво по-полезно да ги запълните! Ще е лесно-мястото е малко.
  • 5 Бай хой

    26 6 Отговор
    Последно кой е агресора и кой търси провокация. Явно не им стига ресурса или не искат да воюват с идил. А дори напротив се противопоставят, всячески пречат и демагогстват срещу антитерористите.
    Развитите уж западни цивилизации поткрепят най уродливата форма на тероризъм с цел преврат срещу законно избрано правителство. Как да повярваш в демократическите им не знам кви нео либерални нацистко колониални възгледи.
    И откога ла манша е изцяло британски води? Може би от операцията динамо при Дюнкерк.
  • 6 абе празни кратиуни сте

    25 5 Отговор
    То хубаво следят-лошо няма...даже и руснаците не пищят.Ама тук има друг въпрос който индивиди като Пеньо и OMG WTF не си задават...та защо и те-англичаните не почнат да унищожават главорезите от ИД ..ами само демонстрират корабите си??? Нали уж ООН призна че ИД е най-голямата заплаха за човечеството--а англо-саксите си траят като ущипана мома....Я си размърдайте малкото мозък бе....
  • 7 незнайко

    24 7 Отговор

    До коментар #3 от "OMG WTF":

    На стаха очите са големи. Този поговорка улицетворява британците в този момент. Пропагандата от НАТО си играе с търпението на Русия. Не е нужно да си русофоб за да разбереш, че капиталистите ни унищожават като нация.
  • 8 релито е такова

    12 5 Отговор

    До коментар #3 от "OMG WTF":

    Абе като ги наричаш "русороби" защо не си направиш сметка,че роба може да се освободи...

    Коментиран от #11

  • 9 Morgoth

    17 2 Отговор
    Пак разлаяха троловете.
    Всеки си изпълнява задълженията - руснаците да се приберат, англичаните да покажат, че са там да не вземе някой на острова да получи удар ако види руски кораб, журналята да го отразят като голяма новина, а троловете да го приемат като такава и да почнат.
  • 10 Тангра

    13 5 Отговор
    Брех, толко страх от един кораб.......ами ако дойда два направо ще се на.ерете, бе!!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 роба ще се освободи ма ти ще си останеш

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "OMG WTF":

    дамммммммммммм
  • 14 Руски Тролове

    3 12 Отговор

    До коментар #1 от "Англосакс":

    Руските утайки се гърчат в кожата си. Много разбират от военно дело :D

    Коментиран от #15

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 шофьорът

    6 0 Отговор
    Много коментари много нещо. Да се молим но Господ или там кой каквато си религия изповядва да не натисне някой "копчето"...Стане ли това ще си пишем коментарите на онзи свят!
Новини по държави: