6 Декември, 2016 08:30 1 357 0

Лос Анджелис на нокти заради терористична заплаха

  • лос анджелис-
  • заплаха-
  • фбр

Засилени мерки за сигурност в метрото

Органите на реда и ФБР са затегнали мерките за сигурност в метрото на Лос Анджелис , съобщи NBC.

Това стана, след като ФБР получи информация за готвен атентат. По данни на информатори на бюрото, атаката е планирана за вторник. Все още информацията не е определена като достоверна, тъй като е постъпила от външни източници.

Смята се, че обект на атаката ще е станцията Юниверсъл Сити. Представител на ФБР в Лос Анджелис заяви, че в момента се проверява достоверността на информацията.

Край станцията Юниверсал Сити се намира популярен за туристите площад с ресторанти. В него има клубове и богат нощен живот. Полицията прави всичко нужно, за да обезопаси района.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА