Last news in Fakti

6 Декември, 2016 21:07 1 082 0

Тръмп прекалено често използва Туитър, смятат повечето американци

  • тръмп-
  • доналд тръмп-
  • туитър-
  • twitter-
  • публикува-
  • социална мрежа-
  • обществено мнение-
  • американци

Но 5% смятат, че той не използва социалната мрежа достатъчно

Тръмп прекалено често използва Туитър, смятат повечето американци - 1

По-голямата част от американците са на мнение, че новоизбраният президент Доналд Тръмп използва социалната мрежа "Туитър" "твърде често". Това показват данните от ново проучване на общественото мнение, публикувано във вторник и цитирано от списание TIME.

Проучването, поръчано от "Морнинг Консулт" и "Политико" и проведено сред регистрираните избиратели в страната, е установило, че според 56% от анкетираните, Тръмп "твърде често" използва Туитър, 16% са на мнение, че публикациите му са "точно колкото трябва", а 5% са на мнение, че той не пише достатъчно често в социалната мрежа.

Резултатите от допитването сочат още, че само 37% от хората, които са гласували за Тръмп, са на мнение, че той прекалява с онлайн публикациите. Не е изненадващо, че хората, които са гласували за Хилари Клинтън, дали същия отговор са много повече — 79%.

Тръмп, който използваше "Туитър" като трибуна за своите предизборни послания по време на президентската надпревара, бе подложен на жестока критика, особено в деня след изборите, заради честите публикации в социалната мрежа.

"Ако медиите отразяват точно и почтено моите изяви, аз ще имам много по-малко причини да пиша там. За съжаление, аз не знам дали това някога ще се случи!", заяви Тръмп в понеделник, чрез публикация в Туитър, разбира се.

Тръмп прекалено често използва Туитър, смятат повечето американци


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА