13 382 0

Булка загина минути преди драматичната си поява на церемонията

Хеликоптерът на бразилката се разбил край мястото на предстоящата сватба

Снимки: Corpo de Bombeiros
Снимки: Corpo de Bombeiros
Милена Трачева

Млада бразилка, която се бе запътила към своята сватба, намери смъртта си в гориста местност, недалеч от мястото, на което щеше да се проведе церемонията, пише британското издание "Мирър".

Росмари Силва била измислила как да се появи драматично пред гостите, слизайки от хеликоптер, но минути преди летателната машина да достигне целта си, се разбила.

На място загинали както булката, така и другите трима пасажери — нейният брат, пилотът и фотографка, която била бременна в шестия месец.

Младоженецът научил трагичната новина пред олтара, където с трепет очаквал бъдещата си невяста.

32-годишната медицинска сестра, загива трагично, облечена в прекрасна бяла рокля, с воал на главата и красив булчински букет в ръце. Тя планирала да изненада годеника си — 34-годишният Удирли Дамаскино и събралите се, повече от 300 гости, в покрайнините на бразилския град Сао Пауло.

Сватбеният агент Карлос Едуардо Батиста заяви: "Обадих се на пастора, който трябваше да води церемонията и той отиде с мен, за да съобщи ужасната новина на младоженеца. Той беше шокиран и не можеше да говори, докато се опитваше да разбере какво се е случило. Сърцето му бе разбито. "

Полицията разследва причините за трагичния инцидент.

Снимка: Фейсбук

Бразилия


Напиши коментар:


Публикувай