Last news in Fakti

7 Декември, 2016 14:14 1 550 2

Тръмп уволни сина на ключов съветник

  • доналд тръмп-
  • майкъл флин

Майкъл Флин-младши публикувал в Туитър мнение по раздухания фалшив скандал "Пицагейт"

Майкъл Флин-младши, когото любителите на теориите на конспирацията ще разпознаят веднага като сина на ключов съветник на Доналд Тръмп, беше уволнен от екипа на новоизбрания президент.

Баща му Майкъл Флин-старши беше посочен наскоро от Тръмп за съветник по националната сигурност, един от ключовите постове в Белия дом.

Младият Майкъл публикувал в Туитър мнение по раздухания фалшив скандал "Пицагейт". По думите му в социалната мрежа всичко трябвало да се разследва. Флин-младши заяви още, че всичко е вярно докато не бъде доказано, че е фалшиво.

Историята се разрастна, след като преди дни 28-годишният Едгар Уелч влезе с пушка в пицарията Comet Ping Pong в предградие на Вашингтон и откри стрелба. Мъжът „разследвал" предполагаема "връзка" между ресторанта за бързо хранене, Хилари Клинтън и сексуалната експлоатация на деца.

Вицепрезидентът Майкъл Пенс потвърди, че Флин-младши вече няма да отговаря за имейлите и други административни задачи в екипа на Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gost

    0 0 Отговор
    Hire, motivate and fire!
    D. Trump
  • 2 Име

    1 0 Отговор
    Фалшив скандал ама другия път...