Last news in Fakti

7 Декември, 2016 15:24 1 340 1

Доналд Тръмп е "Личност на годината" на списание Time

  • доналд тръмп-
  • тайм-
  • time

Новоизбраният президент на САЩ - Доналд Тръмп е определен за "Личност на годината" от престижното американско списание Time.

„За мен е огромна чест да бъда на корицата на Time като Личност на годината", заяви Тръмп в интервю за списанието след обявяването на новината.

Новоизбраният държавен глава казва още в интервюто, че не иска да се отнасят с него като "президент на разделените американски щати". „Мисля, че това е неправилно, аз не съм направил нищо, за да се разделят“, заяви Тръмп.

Всяка година редакторите на Time избират човека или идеята, които са повлияли най-силно на новините и на света през изминалата година, без значение за добро или за зло.

"Така че, каква е тази година? По-добра или по-лоша? Предизвикателството пред Доналд Тръмп е колко дълбоко страната ни е разединена с отговора си", пише главният редактор на Time Нанси Гибс в коментарната си статия за новата „Личност на годината“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 де жавю

    0 0 Отговор
    ........и Хитлер е бил