7 Декември, 2016 16:30 1 638 5

Държавите с най-силни настроения срещу имигрантите

  • държавите-
  • имигранти-
  • настроения

Италия е лидер по този показател

YouGov пусна проучване за това кои са държавите в Европа, в които се наблюдават най-сериозни настроения срещу имигрантите, съобщи „Индипендънт“.

Оказва се, че европейската държава с най-сериозни настроения срещу имигрантите е Италия. За такава нагласа са потвърдили 52% от анкетираните. На второ място е Франция с 47%, а трета е Германия с 44%. Проучването обхваща 12 държави, като България не е сред тях.

Челната петица се допълва от Испания с 38% и Великобритания с 37%.

Ето я и пълната класация:

Италия 52%

Франция 47%

Германия 44%

Испания 38%

Великобритания 37%
Холандия 36%

Швеция 33%

Финландия 30%

Дания 25%

Румъния 18%

Литва 17%

Полша 15%


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спас

    11 0 Отговор
    България е някъде около 97-98 %
  • 2 Ал Купоне

    8 0 Отговор
    Нас даже не .бават и да ни питат, имат ни за нищо !
  • 3 123

    4 0 Отговор
    никой не ще убийци и насилници у дома, изроди да се връщат по същия път както дойдоха с лодки или салове ,дано да се удавят ,те могат само да насилват жени и деца...идил-миндиловци,животни...
  • 4 има цензура

    4 0 Отговор
    Нас не ни питат, защото ако обявят резултатите и либерастите и толерастите, ще се гръмнат! В Европа и в частност в България има цензура по имигрантския въпрос!!! Колко дена минаха и бТВ, Нова и пр. "големи" медии не казват нищо за случая с изнасиленото и убито момиче от афганския м....л! Изнасят и говорят само каквото им е угодно за да върви "мулти култито" и Меркел и Бойко да са доволни!
  • 5 кэкс

    2 0 Отговор
    Те нашите политици никога няма да кажат какво всъщност мисли обикновения човек за тази паплач! Трябва да се вдигнем масово на протести за да се види реално какви са ни настроенията.
    Аз лично бих ги изселил или изтребил всичките - надявам се и вие мислите така!
Новини по държави: