1 452 4

Проверяват възрастта на афганистанеца, убил германско момиче

Счита се, че той е на 17 години

Росен Стойчев

Германската полиция проверява колко възрастен е афганистанският мигрант Хюсеин К., който е заподозрян в зверското убийство на 19-годишната студентка по медицина Мария Л. Афганистанецът, за който се счита, че е на 17 години, е слагал в своята фейсбук страница твърде озадачителни снимки, включително и такава с вълк над беззащитна жена. В. „Билд“ публикува и селфи снимка на престъпника.

Афганистанецът е пристигнал в Германия без придружител преди една година и е заявил пред властите, че е непълнолетен. Говорител на полицията е заявил пред „Билд“, че в момента се проверява на колко години действително е той като се изследва възрастта на костите. Ако се окаже, че е излъгал за възрастта си, ще бъде съден по наказателния кодекс за възрастни. Има съмнения, че е излъгал, защото непълнолетните лица се третират при даването на убежище по различен начин.

Според списание „Фокус“, което цитира полицията, до този момент афганистанецът мълчи и не дава показания.

Германия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Кобрата
  Отговор
  1 17:17  07.12.16
  Тоя още ли е жив бе? Пуснете го в някой затвор, м...лите да му пукнат гъ*а от е*а*е и му отрежете главата и тва е... Аман от такива мър*и
 • шшш
  Отговор
  2 18:32  07.12.16
  Големи говеда са политици ,как играят с живота на невинни хора с тази политика на отворени граници за различни утайки от ислямския свят. Идват младежи без документи и ни трябва да им повярваме на думи че бил еди кой си,бягали от война.Еми то се видя какви изроди има сред тези скакалци за хубав живот в Европа. Те са донесли война и насилие. Исляа е "мир" за мюслита и ужас за нормални хора.
 • келеша му с келеш
  Отговор
  3 20:20  07.12.16
  Тоя ако аз го пипна не вълк ами гризли ще е над крехкото му тяло! Един българин бие поне 3-ма такива слаботелесни мигранти! Келеша му с келеш заслужава смърт!
 • Справедливост
  Отговор
  4 19:32  08.12.16
  Маймуна мръсна какво ли си е мислил, че ще му се размине ли? За такива електрически стол!!!!!

Напиши коментар:


Публикувай