Last news in Fakti

8 Декември, 2016 10:54 6 090 17

Наглост безкрай: Имигрант щеше да претрепе жена (ВИДЕО)

  • германия-
  • имигрант-
  • жена

Шокиращ клип от германското метро

В интернет изтече видео, на което се вижда как мъж рита в гърба млада жена, докато тя слиза по стълбище. Ритникът е толкова силен, че жената направо изхвърча от стълбището и пада на пода.

Германските медии смятат, че мъжът е имигрант. Той носи цигара в едната си ръка и бутилка в другата. Видеото е заснето в станция от метрото в Берлин.

Видеото предизвика нова вълна от критики към политиката за прием на имигранти на германския канцлер Ангела Меркел в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 а ся

    38 0 Отговор
    Малко ви е . Още икономически имигранти да си докарате . Меркел преди повече от 2 години в интервю каза , че Германия има нужда от 1 милион имигранти в следващите години . Това ОК . Тука идват големите въпроси : От Афганистан ли точно трябваше да ги взимате . Че те там децата си играят с оръжие . Втория въпрос е : На вас като ви трябват , на нас трябват ли ни и защо ние да ги приемаме ????
  • 2 побеснявам

    37 0 Отговор
    Тея мръсни м...ли го правят абслютно преднамерено това нещо като мини терористични актчета с цел да създават объркване, хаос и напрежение. Забележете ходят на глутници и за тях жените са по малко от кучета. Доста вероятно е да са и предлагали "любов" или да с и искали пари и тя да ги е отрязала (нормално) и последва това. Като видя това побеснявам !!! И ако не се вземат скоро мерки за бързото им екстрадиране толерастите, либерастите и всякаквите НПО-та за защита на примати и изроди няма да могат да си ги опазят, а и самите те ще си го отнесат !!!
    Гледайте клипа, че скоро Меркел, ще го цензурира от youtub-a !

    Коментиран от #7

  • 3 РЕАЛНО

    30 0 Отговор
    Боже..Боже-във какво превърнаха Европа тези кратуни от Брюксел...само за да угодят на Вашингтон...Еми свиквайте-това е бъдещето....и се радвайте на толерасията и мулти-култи ценностите......

    Коментиран от #4

  • 4 Ь 7777

    21 0 Отговор

    До коментар #3 от "РЕАЛНО":

    И все по-зле ще става в Европа-това се вижда вече.
  • 5 Слънчевден

    18 0 Отговор
    Силна ръка-трябва!!!
    Скоро време може и у нас да се случват тези неща!
  • 6 Вирус

    19 0 Отговор
    Страшното ще се случи, когато И от Западна Европа по силата на Дълбинското споразумение започнат да депортират у нас десетки хиляди мигранти, попаднали в ЕС от държавите-членки, на чиято територия първо са проникнали.
    Само тази година Германия е върнала обратно на Австрия около 10 000 мигранти.
    Така ще ги прехвърлят от една страна до друга докато стигнат и до България, тъй като повечето от тях са влезли в ЕС първо на наша територия.
    България ще се превърне в буферна зона за нежеланите от никого (дори от Меркел) мигранти - опасни, маргинализирани мюсюлмани, утайката на обществата от които са избягали.

    Коментиран от #8

  • 7 111

    14 0 Отговор

    До коментар #2 от "побеснявам":

    А за 10 годишните момченца е това :
    " Бежанец от Ирак обвинен в изнасилването на 10-годишно момченце в плувен басейн във Виена е признат за невинен, защото не бил разбрал, че детето казвало не и ставало въпрос за „сексуален извънреден случай”,защото той не бил правил секс четири месеца подред" http://www.budnaera.com/201604f/16040353.html

    Коментиран от #9

  • 8 кроко

    13 0 Отговор

    До коментар #6 от "Вирус":

    Вярно е това - унас и в Гърция ще се напълни с джангали. И почти никой не говори и не се замисля над въпроса. За тиквата беше важно да вземе някакви пари - така и не стана ясно колко, щото според ЕС били 110 мил., според тиквата били 160 мил евро. Явно са за нещо конкретно и разликата ние ще я плащаме. Но не са за ограда, а тиквата се радва че ще има за кой още да му давата пари от ЕС и да краде още. Също като с циганите! А трочле деси-стоян, дето много се кефеше на далаверата 160 мил. за 1000 бежанци, заслужава ся да му зачислят другите 17 хил дето са в България, на него: да си ги гледа у тях!
  • 9 Крас

    12 0 Отговор

    До коментар #7 от "111":

    Ами бащата на детето не е убивал цял живот, ще го оправдаят ли поради тази причина понеже рязко му се е доискало след като миризливия мангал го е повредил за цял живот. Нека поне има реципрочно правосъди - оправдават ги но да оправдават и последващите действия. Малоумните съдии нямат ли деца, а ако това се случи на техните пак ли така ще отсъждат !?!?!? Това е пълно безумие овцете блееят вълците давят, овчарите са толерасти !!!
  • 10 хайнрих

    6 1 Отговор
    Кой, каквото си е надробил, това ще сърба!
  • 11 шшш

    11 0 Отговор
    Ислям е мирна религия , на когото не му изнася да ходи другаде...аллах акбар барабар . Сигурно тази жена посрещала ги миналата година с цветя и бисквитки - сега те им връщат с ритници и убийства...Мълчанието на агнетата..
  • 12 ГИЛЗА

    11 0 Отговор
    Медии смятат че това са имигранти , не не може да са те ,те са добри и отзивчиви и най вече много работливи--по 5 пъти на ден се молят на своя господ и така всеки ден ,това им работата .Меркел обаче имала други планове за тези навлеци--да бачкат примерно в БМВ и други предприятията. За цялата миналата година от 1.5млн. талибани само 70човека бяха пригодни за някаква си работа...Фантастико...А помните ли как нас проверяваха ,какви визи,какви други документи...Ни бяхме трета категория .Сега афганци и другите се котират по високо от нас..,няма значение че не стават за нищо...
  • 13 Очо

    9 0 Отговор
    Абе това да не е "умната" Деси..защото отдавна я няма тук в форума да ни забавлява...Иначе сега сериозно-това ни донесоха малоумниците от Брюксел----радикални главорези сьздадени от САЩ...
  • 14 Колев

    7 0 Отговор
    Хора, в някои арабски страни ако погледнеж два пъти една жена го считат за прелюбодеяние и могат да ти отрежат главата. Човека който ще убие, ще бъде съден , но на лек режим. И бързо ще излезе от затвора. А тук в България Европа ще ни изнасилват ще ни бият Ще ни изгонят от страните ни и ние ще се правим на ролерантни. Трябва нещо да измислим ,че да защитим децата си. Всеки може да бъде на мястото на тази жена. Възмутен съм от дъното на душата си. Докога ще търпим......
  • 15 киро

    5 0 Отговор
    Трябва да отворят Аушвиц и другите хотели от втората св. война .
  • 16 гост

    3 1 Отговор
    Да го видя това на живо , няма да има сила която да ги отърве от изкормяне всичките м....ли от клипа .
  • 17 Инж.

    1 0 Отговор
    Това е наше момче бре... Изродите са навсякъде, не само в Ирак, Сирия и Афганистан. Тука дали също няма уроди да изнасилват дечица, а?! Или да бият жени, а?!
Новини по държави: