Last news in Fakti

9 Декември, 2016 21:49 1 803 6

Имигрантите са най-големият проблем на германците

  • германия-
  • имигранти-
  • германци

52% от тях споделят това мнение

Германските граждани смятат имигрантите за най-големия проблем на своята страна, съобщи ZDF.

Проучване показва, че това мнение се споделя от 52% от гражданите. 60% пък са недоволни от парите, които отиват за имигранти, защото те са можели да имат по-добро предназначение.

52% пък се страхуват, че заради имиграцията може да се повиши престъпността в страната.

Все пак по-малко от една трета от германците смятат, че бежанците застрашават техните културни ценности. Политиката на Ангела Меркел се възприема негативно и позитивно от по 45% от гражданите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 и проблемът е тя

    15 2 Отговор
    Неправилно са си определили проблема ми се струва!
    Най-големият проблем на германците е Меркел от нея произтичат всички останали!
    Тъжното е че все още има наивници там, които не схващат какво се случва и че "мулти-култито" ня тяхната шефка завинаги, ще ги промени, културно, криминално и сексуално !!!
  • 2 Made in ?

    11 3 Отговор
    В Германия вече 30процента са мюсюлмани, никога вече Германия няма да бъде това което беше за света,аз самия вече избягвам да купувам псевдогерманските стоки,те нямат нищо общо със старите качествени немски стоки,няма я вече немската ръчичка да пипне,сега всичко е турско за голямо съжаление..
  • 3 Проблем за германия казваш

    2 2 Отговор
    А,проблем та за едни бежанци ли са??????
  • 4 гост

    7 0 Отговор
    Проблема им са еврейските им управници . Що се отнася до мигрантите за 24 часа могат да изчезнат , стига да решат немците . Те за 3 дни избиха всички римски легиони в античността на тяхна територия че с тия м....ли няма да се справят .
  • 5 Бай Коста

    3 0 Отговор
    Като си нямаш проблем, докарваш си го.
  • 6 Да ама не(към гост)

    2 1 Отговор
    Те и Рим разбиха!Та благодарение на дивите германски племена Античният Европейски съюз се разпадна и всичко потъна във варварска тъмнина.Дано историята не се повтори,но се съмнявам че вече е късно...
Новини по държави: