1 262 0

Арестуваха преследвач на Иванка Тръмп

Тайните служби са хванали мъжа близо до Тръмп Тауър в Ню Йорк

Милена Трачева

Мъж, обвинен в преследване и тормоз на Иванка Тръмп, е бил арестуван от агенти на тайните служби съвсем близо до дома на семейство Тръм — Тръмп Тауър, съобщава таблоида TMZ.

Джъстин Маслър през 2012 г. е осъден за тежък тормоз срещу дъщерята на новоизбрания президент на САЩ, която преследвал в продължение на 6 месеца.

Миналия месец обаче, мъжът избягал от психиатрична клиника в щата Невада и няколко дни по-късно дошъл в Ню Йорк, съобщават от полицията.

Източници, запознати със случая са заявили пред TMZ, че Маслър бил посрещнат от своя брат, който живее в града и се настанил в хотел, който се намира на една пресечка от Тръмп Тауър.

Тайните служби обаче разбрали за Маслър и на 29 ноември го арестували в хотелската му стая.

Той е бил настанен в клиника за психично здраве "Белвю", където все още се намира. Той все още е на изпитателен срок заради първото обвинение в тормоз, заради което Иванка Тръмп дори е получила ограничителна заповед срещу Джъстин.

САЩ


Още по темата

 • В Китай сериозно притеснени от Тръмп

  В Китай сериозно притеснени от Тръмп

  В Китай изразиха загриженост, след като новият президент на САЩ Доналд Тръмп изрази съмнение в политиката на своята страна към Пекин, съобщи ...
  12.12.2016
  1 085
  0

Напиши коментар:


Публикувай