Last news in Fakti

10 Декември, 2016 21:17 2 021 0

Арестуваха преследвач на Иванка Тръмп

  • иванка тръмп-
  • преследвач-
  • арестуван-
  • сащ-
  • ню йорк

Тайните служби са хванали мъжа близо до Тръмп Тауър в Ню Йорк

Арестуваха преследвач на Иванка Тръмп - 1

Мъж, обвинен в преследване и тормоз на Иванка Тръмп, е бил арестуван от агенти на тайните служби съвсем близо до дома на семейство Тръм — Тръмп Тауър, съобщава таблоида TMZ.

Джъстин Маслър през 2012 г. е осъден за тежък тормоз срещу дъщерята на новоизбрания президент на САЩ, която преследвал в продължение на 6 месеца.

Миналия месец обаче, мъжът избягал от психиатрична клиника в щата Невада и няколко дни по-късно дошъл в Ню Йорк, съобщават от полицията.

Източници, запознати със случая са заявили пред TMZ, че Маслър бил посрещнат от своя брат, който живее в града и се настанил в хотел, който се намира на една пресечка от Тръмп Тауър.

Тайните служби обаче разбрали за Маслър и на 29 ноември го арестували в хотелската му стая.

Той е бил настанен в клиника за психично здраве "Белвю", където все още се намира. Той все още е на изпитателен срок заради първото обвинение в тормоз, заради което Иванка Тръмп дори е получила ограничителна заповед срещу Джъстин.

Арестуваха преследвач на Иванка Тръмп


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА