Last news in Fakti

11 Декември, 2016 09:39 2 310 22

Руската авиация прогони ИД от Палмира

  • палмира

Джихадистите от "Ислямска държава" се изтеглиха от античния сирийски град Палмира след мощна офанзива от въздуха на руската авиация. Новината съобщи Сирийският център за наблюдение на човешките права, цитиран от ТАСС. Ислямистите се завърнаха в древния град вчера, след като бяха прогонени преди месеци.

"Мощните удари на руската авиация тази нощ в Палмира принудиха джихадистите да се изтеглят призори, няколко часа след влизането им в града", заяви директорът на неправителствената организация Рами Абдел Рахман.

"Сирийската армия, подкрепена от руски самолети, осуети опит на бунтовниците да проникнат в Палмира през нощта. Нанесени бяха 64 въздушни удара", гласи официалното съобщение от Москва.



Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Америте

    17 0 Отговор
    Американските тролове, беснииии!!!!!!!!!

    Коментиран от #3

  • 2 123

    10 0 Отговор
    представители на "най мирната религия" идиловски свине ,пратиха пак в кочина...
  • 3 ссс

    1 12 Отговор

    До коментар #1 от "Америте":

    Тека е вчера бяха руските, днес америте, а утре пак на обратното.. и внимавайте там да не понацапате гащите с жълтичко от кеф.

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Лъки Луканков

    13 0 Отговор

    До коментар #4 от "калъч":

    Ти какво, ве, не се ли радваш? Браво на русснаците и останалите антитерористи! Тия джихадисти са ненормални ве! В 21 век да натрисат с оръжие простотии и то бедуински дивотии от преди 10 века? Това ли са ти кумирите? За такива само смърт, това не са хора, а зверове! Браво на руснаците, колкото и да ги плюят разни хорица, те реално буквално обърнаха офантзивата на джихадистите в комбина с ирански Хизбулла сирийски иракски и другите антиддджихадисти. Докато не се намесиха какво ставаше? Съюзниците стлреляха комфортно от въздуха с бомби пък джихадистите настъпваха? Обаче дедо Медмедь като закара там великия "Кузя" и нещата се заформиха както требва. Някои присмиват Кузя, заради пушилката, но истината е,ч е нарочно е направен така...никой да не може да го токрие в мъглата която се стеле от пушилка на километри. Това е военна хитрост. Ти какво, на страната на откачалките джихадисти ли си? Тгия не са в ред, трепят невинни натрисат простотии.

    Коментиран от #7

  • 6 ссс

    1 5 Отговор

    До коментар #4 от "калъч":

    Така е льолик бързо схващаш ясно е че, вие гейчовците си знаете игрите.

    Коментиран от #8

  • 7 ссс

    2 5 Отговор

    До коментар #5 от "Лъки Луканков":

    дядо Медведь
  • 8 Лъки Луканков

    9 0 Отговор

    До коментар #6 от "ссс":

    Не си прав съсссссс не съм гей. Но ме радва смъртта на терористи, които убиват несправедливо, тоест на бандитите . изнасилвачи, обирджии на невинни хора, трафиканти на органи, бандити насаждащи диктатури като джихадистите и подобни... това ме радва искренно, когато умират, защото те убиват и нанасят ада. Нищо друго не ме радва от войната. Мразя воъйните но не аз ги правя. Не харесвам империалистите, харесвам почтенните човешки отношения. Но нападащ терорист с оръжие и почтенност са трудно свързвани понятия често.... Да понякога отмвъщение, но тия няма за какво да отмъщават - те са злото сеещо терор. да браво на русснаците и на всеки ликвидиращ такива терористи. Е имало някои покаяли се, такива можеш да пощадиш да приемеш че са ги заблудили деца. Но надъханите маниакално няма какво добро да донесат.... за такива смърт! Ето ти отговора негейчо! Ако си мислиш, че мразя бандитите от сексуална гледна точка се лъжеш. Аз съм за смъртно наказание над банддюгите включвам и крадливи служебни лица ала таня андреева и хиляди по постовете през годините тук... но мен никой нем е е.ава за нищо. но аз не тръгвам да натрисам разбирането си с оръжие защото не харесвам това. Но джихадистите го правят. Ето затова и ги мразя - те убиват невинни заради кефа и алчността си. А това е ЗЛО!

    Коментиран от #9

  • 9 ссс

    3 8 Отговор

    До коментар #8 от "Лъки Луканков":

    Добре ве брат, съгласен с твоето мнение, но аз не съм те наричал тей.

    Коментиран от #10

  • 10 Конфуций

    10 3 Отговор

    До коментар #9 от "ссс":

    Да оставиш писането и да се пробваш с бродиране?

    Коментиран от #11, #12, #13

  • 11 Вазичка Аданазувъ

    5 1 Отговор

    До коментар #10 от "Конфуций":

    Мън, мън ,мън, мрън, мрън налиии?
  • 12 ссс

    3 9 Отговор

    До коментар #10 от "Конфуций":

    А ти от къде се нарисува ? Точно теб забравих да питам с какво да се пробвам ! Ако случайно имаш зор, дейвствай, бродирай, оти аз зор немам.
  • 13 удо мудо

    12 3 Отговор

    До коментар #10 от "Конфуций":

    Тоя "ссс" е почитател на брадатите гавази от ИД--ама не на главорезите-а на сексуалните терористи--мечтае си за тях.

    Коментиран от #14

  • 14 ссс

    3 11 Отговор

    До коментар #13 от "удо мудо":

    Ха, не съди по себе си !

    Коментиран от #15

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Диди

    4 1 Отговор
    Добре е,че руснаците са ги прогонили.Зверските убийци заслужават смърт.

    Коментиран от #18

  • 18 Бай хой

    4 2 Отговор

    До коментар #17 от "Диди":

    Те това изказване колежката ти деса никога няма да ти прости.

    Как можа да ти мине през главата че сащ, нато, ЕС и целия развинтен запад могат да възпитат, обучат, въоражат и изпратят като апостоли на демокрацията такива бунтовници срещу асад и всякакви "диктатори".
  • 19 Диди

    1 2 Отговор
    Хойчо,няма как да си натрапиш мнението над мен.А на кого няма да се хареса изказването ми,не е проблема.На истината няма как да се отрече.Преди малко по немските канали казаха,че Армията се сражава срещу джихадистите в Палмира и че са подкрепяни от руските ракети,но все още Палмира не е в ръцете на армията.Да се надяваме,че джихадистите ще бъдат избити.

    Коментиран от #20

  • 20 Бай хой

    4 1 Отговор

    До коментар #19 от "Диди":

    Дидке ма, като гледаш немски фернзее вземи че понаучи малко и немски.

    Те сирийската армия е в Палмира от няколко месеца. Преди няколко дена сащ и коалицията им възобновиха въоражаването на сирийските бунтовници разбирай идил. Те предислоцираха около пет хиляди джахидисти от района на мосул към Палмира. Именно тази армия подкрепяна от коалицията на сащ оня ден атакува Палмира но армията на асад подкрепяна от руската авиация отблъсна джахидистите на сащ и ЕС. Това трудно ще се предаде по фернзеетата и още по малко ще се разбере от шорошоиди трудно разбиращи немски.
  • 21 Диди

    1 4 Отговор
    Ах Хойчо,откъде искаш да знаеш дали зная немски?А ти да не би да се сражаваш в момента в армията на Асад,ЧЕ СИ ТОЛКОВА ПРЕЦИЗНО ИНФОРМИРАН,или бягаш с реското знаме напред? Моля,преди да пишеш,помисли....
  • 22 Диди

    2 4 Отговор
    Грешка,исках да кажа....,,с руското знаме напред,,,
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания