2 640 5

Афганистанецът, убил германка, е имал 10-годишна присъда

Гръцкият съд издал 10-годишна присъда на афганистанеца

Снимка: Фейсбук
Снимка: Фейсбук
Денис Джамбазов

Афганистанският мигрант, заподозрян в убийството на 19-годишна германка, е правил опит за убийство и преди, съобщи „Дейли експрес“.

През месец май 2013 година 17-годишният Хюсеин Хавари е бутнал младо момиче от скала на остров Корфу, Гърция. То обаче по чудо оцеляло и идентифицирало нападателя.

Гръцкият съд му е дал присъда от 10 години, но не става ясно защо афганистанецът е бил пуснат на свобода, а не е лежал в гръцки затвор.

Убийството на 19-годишната Мария Ладенбургер шокира Германия. Студентката беше изнасилена и убита след парти в университета във Фрайбург.

Полицията във Фрайбург обяви, че е влязла в контакт с гръцките си колеги. Убийството на германката предизвика вълна от възмущение в страната.

Политиката на Ангела Меркел на отворени врати отново бе подложена на остри критики.

Германия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гоуст
  Отговор
  1 12:34  14.12.16
  Да го вкарат в затвора и там вече ще си се погрижат за него.
 • антиналазин
  Отговор
  2 13:15  14.12.16
  Като стана ясно германците са толерасти и като нищо, ще го оставят на свобода за да се "поправи" отново, ще му дадат бисквитки и в следващото приемно семейство и така до следващия път на тоя изрод афганистански с оправданието, че имал "потребности" !!! Нещата вървят на зле, ама много зле :( Гърците са не по-малки толерасти от германците, както се оказва, ама те са си "асти" по природа !
 • незнайко
  Отговор
  3 13:20  14.12.16
  Интересно как не е преляла чашата на германците. Единственното обяснение може да е, че са големи "пияници".
 • гост
  Отговор
  4 14:09  14.12.16
  Германците са дамгосани с нацизма, всеки ги сочи с пръст какви са били дедите им. Ала идват дни като сегашните където започва да изглежда съвсем нормално голяма държава като тяхната да бъде поведена от човек, който иска да вкара в лагери придошлите северноафриканци. И навремето германците не са знаели какво става в лагерите, нямало е дронове и гпс, имало е едно радио и всичко е зависело какво ще кажат по него. Те ги поканиха, сега те да се оправят с тях, но не да ги експулсират към границите: нашата, гръцката и италианската.
 • еее
  Отговор
  5 15:46  14.12.16
  нямам думи , плащаш данъци ,приемаш диваци с бисквитки и цветя ,а те ти забиват шут ..германска му работа...2 млн. престъпници влезли в Европа ,само за година и половина...Защото да пресечеш граница нелегално си чисто престъпление...за жалост остана без наказание...

Напиши коментар:


Публикувай