14 Декември, 2016 12:24 3 623 5

Афганистанецът, убил германка, е имал 10-годишна присъда

  • мария ладенбургер-
  • афганистанец-
  • присъда-
  • германия-
  • гърция-
  • скала-
  • хюсеин хавари

Гръцкият съд издал 10-годишна присъда на афганистанеца

Афганистанецът, убил германка, е имал 10-годишна присъда - 1
Снимка: Фейсбук

Афганистанският мигрант, заподозрян в убийството на 19-годишна германка, е правил опит за убийство и преди, съобщи „Дейли експрес“.

През месец май 2013 година 17-годишният Хюсеин Хавари е бутнал младо момиче от скала на остров Корфу, Гърция. То обаче по чудо оцеляло и идентифицирало нападателя.

Гръцкият съд му е дал присъда от 10 години, но не става ясно защо афганистанецът е бил пуснат на свобода, а не е лежал в гръцки затвор.

Убийството на 19-годишната Мария Ладенбургер шокира Германия. Студентката беше изнасилена и убита след парти в университета във Фрайбург.

Полицията във Фрайбург обяви, че е влязла в контакт с гръцките си колеги. Убийството на германката предизвика вълна от възмущение в страната.

Политиката на Ангела Меркел на отворени врати отново бе подложена на остри критики.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    17 1 Отговор
    Да го вкарат в затвора и там вече ще си се погрижат за него.
  • 2 антиналазин

    11 2 Отговор
    Като стана ясно германците са толерасти и като нищо, ще го оставят на свобода за да се "поправи" отново, ще му дадат бисквитки и в следващото приемно семейство и така до следващия път на тоя изрод афганистански с оправданието, че имал "потребности" !!!
    Нещата вървят на зле, ама много зле :(
    Гърците са не по-малки толерасти от германците, както се оказва, ама те са си "асти" по природа !
  • 3 незнайко

    8 2 Отговор
    Интересно как не е преляла чашата на германците. Единственното обяснение може да е, че са големи "пияници".
  • 4 гост

    7 1 Отговор
    Германците са дамгосани с нацизма, всеки ги сочи с пръст какви са били дедите им. Ала идват дни като сегашните където започва да изглежда съвсем нормално голяма държава като тяхната да бъде поведена от човек, който иска да вкара в лагери придошлите северноафриканци. И навремето германците не са знаели какво става в лагерите, нямало е дронове и гпс, имало е едно радио и всичко е зависело какво ще кажат по него. Те ги поканиха, сега те да се оправят с тях, но не да ги експулсират към границите: нашата, гръцката и италианската.
  • 5 еее

    8 1 Отговор
    нямам думи , плащаш данъци ,приемаш диваци с бисквитки и цветя ,а те ти забиват шут ..германска му работа...2 млн. престъпници влезли в Европа ,само за година и половина...Защото да пресечеш граница нелегално си чисто престъпление...за жалост остана без наказание...
Новини по държави: