Last news in Fakti

14 Декември, 2016 15:11 3 686 4

Германия започва да депортира афганистанци

  • германия-
  • депортира-
  • афганистанци

Очаква се първи полет до Кабул

Германия започва да депортира афганистанци - 1
Снимка: БТА/AP

Днес Германия трябва да депортира първата група афганистанци, чиито молби за убежище са били отхвърлени, съобщи „Шпигел“.

Около 50 афганистанци се очаква да бъдат качени на борда на самолет от Франкфурт до Кабул. Това ще е само първата от цяла серия депортации.

От германското вътрешно министерство не потвърдиха датата на полета, но заявиха, че такъв ще има до края на годината.

Афганистанските имигранти първо ще бъдат предадени на местните власти. В последствие те ще могат да решат дали да се върнат в родните си райони.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    10 3 Отговор
    Кой плаща билетите, Фрау!???
    Вилькоммен рифиджииз...
  • 2 fbr

    10 2 Отговор
    БРЕЙ, от 1.5млн. талибани ,само 50 човека искат да ги изпратят у дома , но не се знае със сигурност...голям пробив на Меркел...
  • 3 да го кажем направо

    11 2 Отговор
    Прах в очите е това от страна на Меркел-за да поуспокои германците...защото напоследьк са готови да я разскьсат.50 талибана са нищо в сравнение от почти 2-та милиона пристигнали.
  • 4 jambazina

    2 1 Отговор
    Идва изборна вълна, по цяла Европа статуквистите почват да предприемат "популистки" ходове, после като ги изберат пак си следват указанията на кукловодите.
Новини по държави: