1 252 1

Бил Гейтс сравни Тръмп с Джон Кенеди

Създателят на Microsoft не смята, че двамата са толкова различни един от друг

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Константин Карагьозов

Световноизвестният бизнесмен Бил Гейтс сравни новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп с покойния Джон Кенеди и го призова да му подражава. Основателят на Microsoft смята, че Тръмп трябва да приеме иновациите по начин, по който го е сторил Кенеди.

"Администрацията на Тръмп трябва да организира така нещата, че да се отърве от регулациите. По същият начин, както президентът Кенеди говореше за космическите мисии и насърчи страната си да стои зад тях, така и Тръмп трябва да отправя оптимистични послания спрямо подобни проекти, независимо дали засягат образованието или са за борба с някоя епидемия. Нуждаем се от лидерство, водено от иновациите.", сподели той пред MSNBC.

Гейтс така и не изрази публично подкрепата си спрямо Тръмп или Клинтън по време на президентската кампания, но бе смятан за поддръжник на Хилари. Наскоро бе и първата му лична среща с Тръмп.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Асад
    Отговор
    1 19:42  14.12.16
    Проблемът е в американските служби и запдното мислене, ФБР и ЦРУ са свикнали да контролират всичко и който не им сътрудничи е смятан за гнила ябълка, не знам как ще допуснат Тръмп да прави своите реформи

Напиши коментар:


Публикувай