15 Декември, 2016 20:41 1 686 3

Протести срещу Русия и Иран в Анкара

  • турция-
  • протести-
  • алепо

Недоволство от ситуацията в Алепо

Протести срещу Русия и Иран в Анкара - 1
Снимка: БТА/AP

Стотици турски граждани протестираха в Анкара срещу участието на Русия и Иран в превземането на Алепо, съобщи „Гардиън“.

В протестите участваха около 800 души. Те протестираха пред иранското посолство, а след това и пред руското.

Те скандираха лозунги като „Аело е срамът на света“. През вчерашния ден 1000 души демонстрираха пред представителството на Иран в Истанбул.

Турция е една от страните, които предостави най-силна подкрепа за сирийските правителствени сили. Заедно с бунтовниците турската армия започна и акция по прочистването на сирийската граница от терористично присъствие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българе

    4 11 Отговор
    Да дадат Алепо на Турция..ще я направи рай
  • 2 Димитър

    10 4 Отговор
    Ядат тяхните хора бой за туй вият месечината. Нищо ще им мине 😁😃😄😆
  • 3 СССР

    7 6 Отговор
    Стотици?!? Това за Турция е както в БГ да стачкува един човек!!! Значи тези са служителите в американските НПО-та в Турция! хахаха
    Да намерят поне хиляда че с тези стотици ми се виждат като десет човека!
Новини по държави: