15 Декември, 2016 21:51 2 545 9

Италиански град изригна срещу бежанците

  • италия-
  • бежанци-
  • протест

Напрежение след нападение срещу момиче

Масово обществено недоволство се надигна в Италия, след като момиче обяви, че е било нападнато от трима имигранти край бежански център, съобщи Express.

Инцидентът е станал в пристанищния град Триест. Около 400 души излязоха по улиците, след като инцидентът с 18-годишното момиче стана публично достояние.

Избухнали са и сблъсъци, след като бежанците започнали да хвърлят камъни по протестиращите. В градът се сформираха протестни групи след информациите за множество нападения над жени от страна на бежанците.

Гражданите са недоволни и заради разходите, които градът има заради имигрантите. В същото време има искания за още работни места.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нищо ново

    26 0 Отговор
    Така е и все повече, ще зачестяват тези случай тази сган си иска "своето" !
    Ама щом толерастите са доволни, че мулти култито върви "всичко е наред" !

    Коментиран от #5

  • 2 МАФИЯ

    25 0 Отговор
    Те италианците ще ги изринат тия мърши, само да им се палне още малко фитила.
  • 3 Kcaniba

    12 2 Отговор
    толерастията е зло
  • 4 Минчо

    11 0 Отговор
    Работи се здраво против нацизма. А нацизма е в основата на всяка една нация и държава . Това което става днес е война срещу европейските нации започната от САЩ,Русия и еврейката Меркел и компания . Умело приспаха вниманието на европейците и ги удариха .Ако не се опомнят и накажат виновните безжалостно европейците ще загубят войната .
  • 5 да папа до насита

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "нищо ново":

    Изметта не иска своето, защото тя няма нищо там. А иска обещаното - да папа до насита от благата които някой друг е създал.
  • 6 незнайко

    6 0 Отговор
    ЗАПОЧВА СЕ, ТОВА Е НАЧАЛОТО. Щом скочиха италионците, има надежда.
  • 7 123

    6 0 Отговор
    никой не ще представители "на най мирната религия" всички са еднакви уж търсят закрила,но първата им работа да се напият и да насилват жени и деца--БОКЛУЦИ ,абсолютен шет...Защото исляма позволява да се третира жена като куче...
  • 8 иии

    4 0 Отговор
    нагли ,тъпи и мързеливи това са тези младежи от идил-миндиловска сган ,без изключение..престъпници са и като такива трябва да ги третираме,защото да минеш границата през браздата е престъпление ...свинете обратно в кочината...
  • 9 Ангел

    0 0 Отговор
    Циганите са същите като маймуните. Преди две седмици китайско момиче- студентка загина нелепо прегазена от влак.тя беше нападната от цигани които и откраднали чантата в която имало важни документи. Девойката проявила голяма смелост и подгонила м...лите, бо за съжаление попаднала под влака.
Новини по държави: