Last news in Fakti

16 Декември, 2016 08:13 1 688 5

Тръмп: Ще създам безопасна зона в Сирия

  • доналд тръмп-
  • сирия-
  • сащ

Според него случващото се в страната е тъжно

Тръмп: Ще създам безопасна зона в Сирия - 1
Снимка: БТА/АP

Доналд Тръмп обеща, че ще създаде безопасна зона в Сирия, съобщи „Ню Йорк Таймс“.

'Толкова е тъжно това, което виждам в Сирия. Ние трябва да помогнем на тези хора. Ние ще помогнем за изграждането на безопасна зона в Сирия. Такава, в която хората ще имат шанс“, заяви новият президент на САЩ.

Това беше първото негово изявление във връзка с войната в Сирия, след победата му на изборите.

„Вече ще поставяме Америка на първо място. Няма да има такова нещо като глобален флаг, глобална валута или световен химн. Ние почитаме един флаг и това е американският. Той трябва да получи уважението, което заслужава. Трудно е да привлечеш голяма публика след изборите. Вие обаче сте тук. Ще направим Америка велика отново. Весели празници“, заяви Тръмп в реч в Пенсилвания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сербез путин

    3 2 Отговор
    МРАВОЯДА вече им помогна !!!
  • 2 Пеньо

    4 3 Отговор
    Очертава се Сирия на парчета.
  • 3 Краватите се готвят

    7 3 Отговор
    Краватите се готвят да нападнат суверенна държава и да и се месят във вътрешните и работи. - трябва да е зглавието на статията
    А ще е по-просто ЦРУ да спре паричките за ИД
  • 4 onq s konq

    3 4 Отговор
    Както Америка,така и Русия,така и Турция/че и некои други/ ще си направят "безопасни зони" в Сирия,което обяснява защо в последно време затихна кампанията за сваляне на Асад.Въпросът е обаче в коя зона колко нефтени кладенци ще се паднат
  • 5 Нафарфорий

    1 0 Отговор
    безопасна зона означава като идеята на орбан за бежански град в в либия