Last news in Fakti

16 Декември, 2016 08:35 2 396 4

Зьодер: Имигранти контролират улиците на Германия

  • маркус зьодер-
  • имигранти-
  • германия

Той призова за по-ефективни мерки за депортация

„Имигрантите контролират германските улици, защото страната не може да контролира своите граници.“ Това заяви германският регионален министър на Бавария Маркус Зьодер, цитиран от Express.

Това става близо година след серията от сексуални нападения над жени в Кьолн.

„Нашите съпруги и дъщери се страхуват от сексуално посегателство. Сега започнахме да губим контрол над улиците и площадите. Когато хората вече не се чувстват спокойни да посетят своите съседи, тогава държавата е загубила своя авторитет. Говорим за вътрешна сигурност“, заяви Зьодер.

Той изрази възмущението си, че германската полиция е успяла да повдигне обвинения само по 18 случая след атаките в Кьолн. Зьодер призова за по-сериозни проверки, които да направят ефективно депортирането на нелегални имигранти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Борис

    24 1 Отговор
    Вие почвате да губите контрол,какво да говориме за нас.
  • 2 Kcaniba

    29 4 Отговор
    докато либерастите и саросидите контролират мозъците ви, маймуните ще контролират улиците ви!!!
  • 3 шшш

    18 1 Отговор
    Пълни глупости , няма такова нещо , що ще ходят по улиците сами ваши деца и жени ,НЕ МОЖЕ , ще живеете по законите на Исляма , само с придружител на улицата ще излизат фрау , И да преминават на отсрещния тратуар ,ако видят някой представител на "най мирната религия" Специални благодарности на фрау ШМЕРКЕЛ за покана на тези мирни граждани от ислямски държави...Честито Курбан байрям и забравете за Коледа , и внимавайте с камбаните ,да не нарушавате спокойствие на мусулмани...алахакбарбарабар
  • 4 бой йебанье и српска музика

    11 0 Отговор
    Ами хващайте тоягите и бой за мигрантите, кво чакате още
Новини по държави: