Last news in Fakti

17 Декември, 2016 07:46 1 332 0

Как САЩ ще спасят климата?

  • кимат-
  • екология-
  • сащ
Как САЩ ще спасят климата? - 1
Снимка: АП/БТА

Дори и Парижкото споразумение за климатичните промени да изпълни поставените си задачи, това няма да е достатъчно, за да се избегне катастрофалното покачване на глобалните температури. Трябва да надминем целите си, усъвършенствайки екологично чиста енергия, транспорт и индустрия. За това ще са нужни професионализмът и схватливостта на САЩ.

Това се посочва в анализа на Винод Томас за Project Syndicate

Знае се, че Тръмп иска да инвестира в енергия и инфраструктура. Ако го направи по начин, който да не е в разрез с климата, САЩ ще пожъне огромни успехи, а наред с тях и целият свят. Ако пък не признае човешкия фактор в климатичните промени, той трябва поне да съзре огромната бизнес възможност, която е пред него.

Целият анализ на Винод Томас за Project Syndicate четете във Факти.бг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА