Last news in Fakti

18 Декември, 2016 11:33 1 429 7

Обвиняват Иран, че блокира евакуацията в Алепо

  • алепо-
  • иран-
  • евакуация

Обвинения и към Русия

Сирийски бунтовници обвиниха Иран, че блокира евакуацията в Алепо, съобщи „Global News”.

Обвиненията идват от Мунир ал Саял, който оглавява политическото крило на групата Ахрар ал Шам. Според него Иран настоява, преди да започне евакуацията в Алепо, да се осигури такава за две обсадени шиитски села. Той обвини Русия, че не е успяла да ограничи „своите съюзници“.

Има твърдения, че правителствените сили стрелят по хората, напускащи Алепо. Русия пък е обвинявана, че разпространението на информации за споразумение по евакуацията, пречи на процеса по договаряне на нови условия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стоян георгиев

    0 7 Отговор
    да чете трола и да не пише друг път глупости как руснаците не били договорили изтеглянето на бунтовниците :)!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Трол

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "стоян георгиев":

    Публикувано във факти.бг: и като компетентен по въпроса защо русия договори с ердоган да бъдат пуснати радикализираните защитници на алепо ...
    Ето ги твоите думи, а сега кажи кое в тази статия ги потвърждава? Иди се посъветвай с личния си лекар.

    Коментиран от #6

  • 4 Трол

    5 0 Отговор
    Mutaz Kanoğlu – Turkey
    David Scott Winer – USA
    David Shlomo Aram – Israel
    Muhamad Tamimi – Qatar
    Muhamad Ahmad Assabian – Saudi
    Abd-el-Menham Fahd al Harij – Saudi
    Islam Salam Ezzahran Al Hajlan – Saudi
    Ahmed Ben Naoufel Al Darij – Saudi
    Muhamad Hassan Al Sabihi – Saudi
    Hamad Fahad Al Dousri – Saudi
    Amjad Qassem Al Tiraoui – Jordan
    Qassem Saad Al Shamry – Saudi
    Ayman Qassem Al Thahalbi – Saudi
    Mohamed Ech-Chafihi El Idrissi – Moroccan
    Ето такива не трябваше да хващат руснаците в Алепо, сега техните правителстна ще казват, че са отишли без тяхно знание, не са от техните служби, или както се казваше за руснаците в Донбас-взели отпуска и отишли малко частно да чукнат! Поздрав за Деса-Стоян-То!

    Коментиран от #5

  • 5 стоян георгиев

    0 2 Отговор

    До коментар #4 от "Трол":

    ами що не ги хванаха руснаците тези?що ги пропуснаха заедно с поне 100 с руски имена дошли от кавказ и цяла русия?отговори ми на въпроса!
    хубавото е че поне за руснаците в донбас си признаваш,но тези като се върнат в страните си ще бъдат съдени ,докато онези от донбас като се приберат в русия ще бъдат наградени.малка ,но съществена разлика.

    Коментиран от #7

  • 6 стоян георгиев

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "Трол":

    потвърждава ги тва че джихадистите обвиняват русия че не е могла да ограничи своите съюзници!!!демек тва дето е договорила русия не се спазва ,демек русия се е договорила.лошото е да ти е трудно да мислиш,но има и за теб решение:)!ето ти брифинга на руснаците на руски и англииски в които казват че са се договорили и говорят точно за тази договореност.в нея обаче не включват сащ и европа :)!приятно гледане и само да допълня руснаците в този брифинг лъжат като типични руснаци за хуманитарната помощ и за ситуацията предизвикала катастрофата ,но поне признават че са пуснали радикалните боици от алепо.приятно гледане и като имаш въпроси може да питаш след като ме помолиш!
    https://www.youtube.com/watch?v=5FaKfXHdhFc&t=904s
  • 7 Трол

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "стоян георгиев":

    Май наиттина не си в час! Тези са хванати, четеш ли-ХВАНАТИ! И са инструктори на умерените! А сигурна ли си, че от Кавказ са с руски имена а не с мюсюлмански?Къде съм признал за руснаците в Донбас? Писал дъм-както се казваше за ...! Това да ти звучи, като някакво признание? Видя ли колко си в час? Абе ти да не си надрусана? И писаното от теб-демек,мемек, тва, онова е драсканица на същество нямащо нищо общо с реалността! Имаш сериозна нужда от лекарска помощ!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания