Last news in Fakti

18 Декември, 2016 19:33 1 579 9

Русия блокира френска резолюция за Алепо

  • русия-
  • резолюция-
  • алепо

Кремъл против изпращането на наблюдатели в сирийския град

Предложението на Франция за изпращане на наблюдатели в Източно Алепо е практически невъзможно и опасно. Това беше заявено от руския постоянен представител в ООН Виталий Чуркин, цитиран от ТАСС.

„Изпращането на персонал там може да доведе до трагедия. Страхуваме се от провокация, която отново да влоши положението. Вярвам, че имаме общи цели за хуманитарната ситуация в района. Ние обаче трябва да обсъдим как ще ги постигнем. Трябва да има дискусия в Съвета за сигурност. Това е пътят“, заяви Чуркин.

Той допълни, че Русия не може да предложи предлаганата от Франция резолюция за изпращането на наблюдатели в Алепо. Очаква се Кремъл да предложи алтернативни идеи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Д'Мин

    25 1 Отговор
    Някой го освободи , но друг иска да го наглежда! Просто няма как да стане.
  • 2 onq s konq

    2 21 Отговор
    Някой го е заробил и не дава друг да души там

    Коментиран от #3

  • 3 на коня под опашката

    15 1 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Тичкай на тагадъг да го освободиш! Щото само да се цвилят глупости няма ефект.

    Коментиран от #5

  • 4 оня с конския дет го слага под опашката

    2 3 Отговор
    айдеееее на френския легион му уйдоха пенсииите за местни чалми;)))
  • 5 onq s konq

    1 8 Отговор

    До коментар #3 от "на коня под опашката":

    На тебе май ти стана навик да ми се лепиш непрекъснато като дъвка на обувката?Не ти отговарям не защото с две приказки не мога да те сложа на мястото ти,а защото си ми досаден и скучен.А че си и порядъчно злобно човече няма съмнение и то е защото чувстваш че си затънал в блатото на живота и по-лошо- не виждаш и лъч надежда!Повтарям-не пиша на теб и не ми се ври в краката!
  • 6 стоян георгиев

    1 17 Отговор
    да няма наблюдатели е удобно за русия ,тя така си води политиката на тъмно и когато излезе на светло се вижда че всъщност са правили обратното на пропагандиратото,справка цялата съветска политика през 20 ти век и сега тази на путин.

    Коментиран от #8

  • 7 Послaние

    12 0 Отговор
    към всички врaгове нa Aсaд
    УМРЕТЕ !
  • 8 Конфуций

    14 0 Отговор

    До коментар #6 от "стоян георгиев":

    Американците да са допускали руски наблюдатели в Багдат при свалянето на Садам?

    Коментиран от #9

  • 9 стоян георгиев

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Конфуций":

    оон има декларация за ирак която е подписана и от русия и китаи.реално сащ се явява изпълнител на тази декларация,след като садам отказва.влезлите в ирак коалиционни сили са в голяма част от страните от европа ,сащ ,канада и австралия,докато тук са иран и русия .дано можеш да правиш паралел.