Last news in Fakti

18 Декември, 2016 20:30 2 151 0

Кисинджър: Тръмп е невиждан феномен за другите държави

  • хенри кисинджър-
  • феномен-
  • доналд тръмп

Според него той може да е успешен президент

Бившият държавен секретар на САЩ Хенри Кисинджър заяви, че Доналд Тръмп може да остане в историята като един „много значим президент“, съобщи The Hill.

“Доналд Тръмп е феномен, който другите страни не са виждали. Следователно за тях беше шокиращо, че той влезе в Белия дом. В същото време това е изключителна възможност.

Другите страни обмислят две неща. Едното е, че отиващият си президент оттегли Америка от международната политика. Така, че тези страни трябваше да направят оценки за собствените си нужди.

Второто е това, че идва нов президент, който задава много непознати въпроси. Човек може да си помисли, че от него идва нещо забележително и ново. Той работи с един вид инстинкт. Използва различни анализи. Все пак Тръмп постави редица въпроси, за които смятам, че са много важни. Те трябва да бъдат зададени правилно. Тогава може да доведат и до нещо добро. Да се надяваме на това“, заяви Кисинджър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА