18 Декември, 2016 21:15 1 624 1

Директорът на Мосад на среща с хората на Тръмп

  • директор-
  • мосад-
  • доналд тръмп

Директорът на Мосад Йоси Коен тайно е посетил САЩ, за да се срещне със служители на новия президент на САЩ Доналд Тръмп, съобщи Ynet.

Обсъждани са били различни теми. Сред тях ядрената сделка с Иран и въпросът с Палестина. Срещата беше организирана от израелския премиер Бенямин Нетаняху. Тя е била ръководена от председателя на Съвета за сигурност Яков Нагел. Израелският посланик в САЩ Рон Дърмър също е присъствал.

Вероятно е бил проучван вариантът новата администрацията да наложи вето върху палестинско предложение в Съвета за сигурност. Тръмп трябва да заеме президентския пост на 20-ти януари. Обама подкрепя резолюцията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    0 0 Отговор
    В МОСАД клечки за зъби нямат ли?