Last news in Fakti

20 Декември, 2016 00:22 1 502 0

Йоахим Гаук: Това е лоша вечер за Германия

  • берлин-
  • берлин-
  • атентат
Йоахим Гаук: Това е лоша вечер за Германия - 1

„Това е лоша вечер за Берлин и за нашата страна, която както много хора ме покруси. Макар и да не знаем много за причините за тази ужасна случка на берлинския коледен базар, аз съм в мислите си с жертвите и техните роднини, при всички хора, които се страхуват за роднините и приятелите си“.

Това заяви президентът на Германия Йоахим Гаук.

ЕС е готов да окаже помощ на Германия във връзка с трагедията в Берлин. Това заяви председателят на Европейския съвет Доналд Туск. „Дълбоко съм опечален от гибелта на хора на коледния базар. Мисля за жертвите на тази трагедия. Европа е готова да окаже помощ на Германия“, каза Туск.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: