Last news in Fakti

20 Декември, 2016 07:57 2 249 2

Стрелец откри огън пред американското посолство в Турция

  • турция-
  • стрелец-
  • анкара

Той е арестуван

Турската полиция е арестувала мъж, който е открил огън пред американското посолство в Анкара, съобщи агенция „Анадола“.

Задържания е стрелял във въздуха. Според полицията той е произвел 8 или 9 изстрела. Той е използвал пушка – помпа. Преди да бъде арестуван, той е опитал да скрие пушката в палтото си.

Мъжът има инициалите Сахин, С. Той е откаран в ареста. В момента тече разследване по случая. Взети са извънредни мерки за сигурност в района.

През вчерашния ден нападател уби руския посланик в Турция. Андрей Карлов участваше в откриването на изложба в Анкара, когато беше прострелян от Мевлют Алтънташ.

Нападателят крещеше послания, свързани със Сирия и Алепо. По случая са арестувани петима души. В момента се води разследване. Днес трябва да се проведе среща между Турция и Русия за състоянието в Сирия. Смята се, че нападателят е бил част от охраната на изложбата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 гост

    1 0 Отговор
    ЦРУ са си организирали алиби,но поне да беше пукнал веднъж по посолството за по-достоверно,а не само във въздуха
Новини по държави: