21 Декември, 2016 09:29 2 747 8

Германия няма да почива, докато не отмъсти

  • германия-
  • полиция-
  • берлин

Мащабна акция за издирването на хората зад атентата в Берлин

Германската полиция продължава с разследването на смъртоносната атака с камион срещу коледен базар в Берлин, съобщават германските медии.

Атентатът отне живота на 12 души и рани десетки. През тази нощ полицията търсеше улики в района на канала, където се смята, че камионът е бил паркиран.

Става въпрос за промишлена зона в центъра на Берлин, достъп, до която е била осигурена на полицията от компанията, която притежава камиона.

В момента се издирва шофьорът, който е карал камиона. Задържаният по-рано пакистански гражданин беше освободен, след като не бяха намерени доказателства за неговото участие в атаката.

Според германският вътрешен министър Томас де Мазиер в момента се разследват няколко възможни версии.

„Никой няма да почива, докато извършителят или организаторите на този атентат не бъдат открити“ заяви Де Мазиер пред ARD.

Вече се знае, че шестима от загиналите са били германци. Смята се, че има загинала жена, която е била италианка. Има информации за поне няколко загинали чужденци. Полицията все още не разкрива идентичността на жертвите.

24 души са все още в болница. Разследването продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 smolata

    20 3 Отговор
    Сами си поканиха горделив, религиозен, агресивен, нетолерантен, радващ се на нещастието на гостоприемника, черен, тъп, атисоциален, крадлив, изнасилващ, неграмотен, претенциозен, вечно неоправдан, със съмнителна лична хигиена ПАРАЗИТ. Само ми е тъжно за хората, които трябва да търпят това. Колко майки разплакаха тия м..ни, колко семейства унищожиха (по цяла Европа), честта на колко нации поругаха??? До кога? Редно е да набият главата на Анчето на кол пред райхстага, да изгонят паразита с шутове и един цял континент ще си отдъхне!!!
  • 2 Българин

    18 1 Отговор
    ангела меркел е човекът който трябва да отговаря на въпросите за тази случка.
    Какво ли още трябва да стане за да я изритат с шутове от властта!!!

    Явно има световна конспирация...
  • 3 misli posle govori

    7 3 Отговор
    Няма конспирация.Германия ще има нужда от още 5-6млн. висококвалифицирани специалисти в следващото десетилетие, ако имаше германци в достатъчно количество никого нямаше да викат.
    Онези, които не се впишат в картинката ще бъдат репатрирани.
    Просто целта на пришълците на всеки трети или четвърти е да плюскат помощи около 1/10 да правят атентати и т.н причини.Може би, реално 1/4 ще им бъдат от полза за развитие на икономиката им.
  • 4 еее

    12 1 Отговор
    Какви глупости "след дъжд качулка" А до сега какво правихте? Знам едни изроди ,които ви поканихте , те пък почивка нямат,както гледам новините .Ще има да работят германци,за да изхранват пришелци.Давате им пари и къщи , а те ви го връщат тъпкано. Колко тъп трябва да бъдеш че да повярваш на тези талибани.
  • 5 дойч мойч

    8 1 Отговор
    Германците са, като смахнат професор инжектират си вируси и отрова без да имат антидот за тях с надеждата че организма сам, ще се спраи или, че ще открият лекарство !
    Тук, чета някакви пълни глупости, че видите ли имали полза от тия имигранти!? Каква полза от това само един мангал да иде да думне нещо и после да харчат милиони за да го намерят и ако го намерят, какво да го осъдят и после хранят с праведна храна да не му нарушат правата!?!? Или пък да харчат милиатди за издръжка на поколенията на тия паразити за да може после някои 12 годишен алах акбар да иде да им сложи бомба под коледната трапеза!? Пълни глупости са това, вредите са в пъти по големи от евентуалните ползи. До сега турци и източно европейци им вършеха мруъсната работа, ама лоши били, а тия м...ли по-добри били от мирна религия, ами на ви сега - Ползи! Проблемът е че ни налагат този "мулти култу алах акбар" модел и на нас!
  • 6 1234

    3 1 Отговор
    Браво на smolata много точно и ясно го е написал човека може да се добави само да се пуснат фабриките за сапун.
  • 7 Хасан

    3 0 Отговор
    Меркел я назначи световната конспирация как не разбирате.. Просто и дават нареждане да приеме бежанците и тя прави.. Знае че е против интереса на своя народ но въпреки това прави.. Просто някои хора искаха Европа да си има проблеми.. Ако се противопоставя тогава измислят обвинение срещу Дойчебанк и Фолсвахен
  • 8 Хасан

    3 1 Отговор
    След това ние обвинявам бедните араби които повечето от които с невръстни деца прекосиха Европа.. Защо им разбиха изостаналия свят в който си живееха
Новини по държави: