23 Декември, 2016 11:32 3 191 1

Вижте снимки на берлинския атентатор като тийнейджър

  • анис амри-
  • германия-
  • снимки-
  • берлин-
  • атентат-
  • тийнейджър

Възможно е атентаторът да се укрива в Берлин

Вижте снимки на берлинския атентатор като тийнейджър - 1
Снимки: БТА/ AP

Германските власти продължават да издирват 24-годишния тунизиец Анис Амри, заподозрян за терористичния атентат в Берлин, при който бяха убити 12 души.

Бяха разпространени снимки от тийнейджърските години на мъжа, снимани в дома му в Тунис.

Братът на издирвания за нападението в Берлин тунизиец заяви, че е бил шокиран, когато е разбрал какво се е случило в германската столица. Той призова Анис Амри да се предаде на властите.

Абделкадер Амри заяви в интервю за „Скай нюз Арабия“, че не може да повярва как брат му може да извърши нещо подобно. Не е давал признаци за планирането на атентат.

„Когато напусна Тунис, беше нормален човек. Той пиеше алкохол и дори не се молеше. Нямаше религиозни вярвания“, заяви братът на най-издирвания мъж в Европа.

Междувременно някои германски медии написаха, че е възможно Анис Амри още да е в Берлин. „Тагесшпигел“ написа, че е възможно да е ранен, поради което не иска да привлича внимание и се е укрил в столицата.

Вижте снимки на берлинския атентатор като тийнейджър

Вижте снимки на берлинския атентатор като тийнейджър

Вижте снимки на берлинския атентатор като тийнейджър


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: