Last news in Fakti

23 Декември, 2016 19:07 9 618 16

Путин изпрати послание на Тръмп

  • путин-
  • тръмп-
  • послание
Путин изпрати послание на Тръмп - 1
Снимка: АП/БТА

Избраният за президент на САЩ Доналд Тръмп е получил послание от руския държавен глава Владимир Путин, съобщи РИА Новости.

„Това е приятно писмо от Владимир Путин. Неговите идеи са така верни. Аз се надявам, че двете страни ще бъдат способни да се придържат към тези идеи и няма да ни се наложи да вървим по различни пътища”, коментира Тръмп посланието на руския лидер.

В изпратеното писмо се отбелязва, че отношенията между Москва и Вашингтон остават важен фактор за осигуряване на сигурността в съвременния свят и сериозните световни и регионални предизвикателства от последните години доказват това.

Писмото е получено на 15 декември. В него Путин посочва своята надежда, че Русия и САЩ ще предприемат конструктивни стъпки и ще изведат сътрудничеството си на международната арена на качествено ново ниво.

Говорителят на руския президент Дмитрий Песков потвърди, че Путин е изпратил писмо до Доналд Тръмп във връзка с Коледните празници.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    36 4 Отговор
    Ако Доналд Тръмп е това което виждаме, има надежда за света. РУСИЯ и САЩ заедно - кой не го иска?

    Коментиран от #2, #3, #4

  • 2 Бат Ваню

    2 27 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    .... ха ха ха .... Ти можеш ли да мислиш изобщо....? ха хаха....
  • 3 Бат Ваню

    0 30 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    .... ха ха ха .... Ти можеш ли да мислиш изобщо....? ха хаха....
  • 4 Реалист

    1 24 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    Вярно си много .... незнай,,,. А генералите около Тръмп са да му помагат с писмата до Путя, нали?
  • 5 Путръмп

    9 2 Отговор
    Пишат си хората. Какво толкова
  • 6 Гост читател

    35 3 Отговор
    Незнайко е оптимист и малко идеалист, но тези под него ,за сметка на тва сте типични българи- негативни песимисти. Мислите ли ,че е случайно първото място на България в Европа и 4-то в света по сърдечно съдова смъртност? Неее. Злобата,завистта и негативизма водят до това-сърдечна смъртност. Замислете се ,ако има с кво.

    Коментиран от #13

  • 7 Спиро

    4 2 Отговор
    Звучи добре. Да се чуди човек защо се заканиха вчера-оня ден да си увеличат ядреният Арсенал.
    Не искам да съм черноглед, защото все се надявам, че не живеем в интересни времена (от историческа гледна точка), но като се замисли човек, Сталин и Хитлер са били в добри отношения преди войната...
  • 8 Plovdiv

    16 0 Отговор
    През 1986 г. се появи Горбачов... може би 30 години по-късно е ред на САЩ да излъчат човек, който да спре това противопоставяне между Изток и Запад...
  • 9 Bulgaria no cool.. my friend!

    11 8 Отговор
    Българи,злобни и завистливи :D за това България няма да съществува! Със здраве и бъдете оптимисти скъпи мой приятели.

    Коментиран от #10

  • 10 сянката

    15 3 Отговор

    До коментар #9 от "Bulgaria no cool.. my friend!":

    Пич, ами тя не съществува от векове? Ти кое наричаш България? Цацка Цучева, Федоска, Местан, Станишев и останалите политикос ли? Аз не съм злобен. Даже не мразя п...лите, понеже и те имат право на любов. Но мразя гей парадите щото задръстват кръстовищата.... България съществува от няколко трилиарда години поне в тази галактика. Ако си мислиш, че тия граници и тутманниците, наричани политици тук са България се лъжеш- даже врабчетата и щъркелите са България. Краят на България ще е когато звездата изчезне. Е, дотогава има още време. Колко не се знае, но едва ли ще е утре. Тръмп е надеждата на по-умереното човечество за един мирен свят без мерене на сопите кой по-по-най-. Путин и Тръмп са в топъл диалог, което е хублаво, защото ако беше Буш оня войнственният сигурно щшее да разговаря с Путин през мерника на МК или надвесен над планшет на ядрен ракетоносец. Клана БЛуш е истинско Бушидо...ия първо стрелят после говорят.... Брависимо на Путин и на Тръмп! Ай аривидерчи бълхаромразецо, пък като изчезне България се готви за взрив на планетата! дотогава не зная какво ще става, но зная, че бижи политиците няма да ги има...

    Коментиран от #12, #14

  • 11 Шалом

    8 8 Отговор
    БЪЛГАРИНА Е ПРОСТИЧКО ПЛЕМЕ ! В 21-ВИ ВЕК ЕДИН ЕВРЕИН ПИШЕ ПРИЯТЕЛСКО ПИСМО НА ДРУГ ЕВРЕИН ??????? НЕ СЕ ОСТАВАЙТЕ ДА ВИ МАНИПУЛИРАТ ! САЩ И СССР ВИНАГИ СА БИЛИ В ДОБРИ ОТНОШЕНИЯ И ТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЧИФУТСКИЯ ИМ ЕЛИТ В УПРАВЛЕНИЕТО..............СВЕТА НА СЕ "УПРАВЛЯВА" НИТО ОТ ПУТИН,НИТО ОТ ОБАМА !!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #15, #16

  • 12 Геро

    7 1 Отговор

    До коментар #10 от "сянката":

    Браво!
    Ето така се прави!
  • 13 Чакала

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Гост читател":

    А дали не е обратното - злобата, завистта и негативизма да се дължат на наследсвени генетични сърдечни и мозъчни заболявания ? Все пак тезата ти е желязна ама има съмнения и за обраното
  • 14 555

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "сянката":

    Все пак ако видиш българите отпреди 681 година може и да се окаже че не са били големи пичове !! не се знае какви сме били и дали сме били по-добри и кадърни от останалите, а пък по-нататъшната история е тъкана с предателства и измами - българин вади око българина
  • 15 555

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Шалом":

    Възможоно е ти да преувеличаваш а ? то еврейте не са ни виновни че не можеме да си изчистим л..ната и повърнята - вчера пазарувах в магазин за алколох и цигари - пред мене купуваха стекове цигари и уискита за по 50 лв а живеят в мизерни панелки и нямат качествена храна и здравословни условия за живот щот харчат всичко за пороци
  • 16 555

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Шалом":

    Какво биха спечелили евреите държейки света в хаос и разруха ? че то тяхната държава е в най-ш...но положение, не мислиш ли че първо щяха да си оправят собственото положение преди да се правят на ръковдители на големи нации ?