1 251 1

Тото Кутуньо можел да бъде на борда на разбилия се самолет

Заради друг ангажимент италианският изпълнител не летял с ансамбъла

Тото Кутуньо можел да бъде на борда на разбилия се самолет
Снимка: БТА/ AP
Денис Джамбазов

Италианският певец Тото Кутуньо разкри, че е можел да бъде на борда на разбилия се край Сочи руски самолет Ту-154.

В профила си в социалните мрежи изпълнителят изказа съболезнованията си на близките на починалите музиканти от ансамбъл „Александров“. Той написа, че е бил шокиран, когато разбрал новината за тежката катастрофа.

„Станахме големи приятели и имахме съвместни бъдещи планове. Преди месец те ме потърсиха за същия новогодишен концерт. Искаха да пътувам с тях за Сирия, за да изнесем концерт за руските войници. За съжаление или за щастие, аз отказах, тъй като имах друг ангажимент“, написа Тото Кутуньо.

По-голямата част от загиналите при катастрофата са членове на музикалния ансамбъл „Александров“, който е трябвало да изнесе новогодишен концерт на военнослужещите в „Хмеймим“, Сирия.

Федералната служба за сигурност на Русия работи по четири основни версии за причината, довела до падането на самолета Ту-154 във водите на Черно море.

Русия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • незнайко
    Отговор
    1 15:15  26.12.16
    21 век, какво значи това? Много сме умни, или все още не разбираме много неща. Падат самолети при тази глобална информация? За секунди трябва да знаят какво е станало а те ни ЛЪЖАТ. Нищо не ни казаха за падналия самолет в Украйна. Предположения и нищо повече. ПАРИТЕ ПРЕДИ ВСИЧКО.

Напиши коментар:


Публикувай