Last news in Fakti

28 Декември, 2016 09:28 580 1

Съмнителен пакет затвори "Тръмп тауър"

  • тръмп тауър-
  • доналд тръмп

Полицията евакуира за кратко хората от фоайето на небостъргача "Тръмп тауър" в Ню Йорк, след като там бе открит съмнителен пакет, предаде Си Ен Ен, цитирайки съобщение на властите.

Говорител на нюйоркската полиция каза, че неин сапьорски отряд веднага е отишъл на място след получен сигнал. По-късно тревогата беше отменена, след като се оказа, че във въпросния пакет имало само детски играчки. Фоайето често е пълно с туристи.

В 58-етажния небостъргач в центъра на Манхатън се намира щаб-квартирата на бизнес империята на новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп. До церемонията по встъпването му в длъжност на 20 януари "Тръмп тауър" остава постоянна резиденция на републиканеца.

В нея денонощно дежурят полицейски отряди. Според телевизионния канал "Би Ен Оу нюз" той не е бил в сградата по това време. Тръмп прекарва коледните празници в своя курорт Мар а Лаго във Флорида.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 GOST

    0 0 Отговор
    Ама това нали снощи го четох. Вярно бях пийнал малко повече и като прочетох новината и си викам ами как ще заспя сега като не го знам Тръмп как е. Ама легнах. И ставам сутринта и Тръмп и пак евакуираната сграда. Лягам и ставам с Тръмп - това е животът ...