Last news in Fakti

29 Декември, 2016 08:08 2 185 7

ИД призовава за нападения в Европа по празниците

  • ислямска държава
ИД призовава за нападения в Европа по празниците - 1
Снимка: БТА/АР

Групировка, подкрепяща "Ислямска държава", призова поддръжници на джихадистката организация да извършват нападения срещу мишени в Европа по време на новогодишните празници и приканиха мюсюлманите да стоят далеч от християнските празнични прояви, предаде ДПА.

Призивите бяха отправени, след като европейските власти затегнаха сигурността заради кървавото нападение на коледен базар в Берлин, отговорност за което пое групировката "Ислямска държава".

Посланието, придружено със снимки на бойци с огнестрелно оръжие и ножове, изображения на Дядо Коледа, елен и елха, е публикувано в интернет от "Нашир мидия фаундейшън", която подкрепя ИД, съобщи американският център за наблюдение на ислямистки сайтове SITE.

"Техните празнични прояви, клубове, пазари, театри, кина, молове и дори болници са идеална мишена за вас", се казва в онлайн обръщението към ислямистките екстремисти в Европа. В него се казва, че ИД ще замени фойерверките с пояси с експлозиви и взривни устройства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядо поп

    9 0 Отговор
    Случващото се в ЕС потвърждава правилната политика на
    бай Тошо по отношение на мюслитата. Мирно съвместно
    съвместно съществуване между мюсулмани и каквито и
    да е други религии е невъзможно.Действията на ИД са
    немислими без негласната подкрепа на останалите мюслита.

    Коментиран от #3

  • 2 БЪЛГАРИН

    8 0 Отговор
    ВРЕМЕ Е ЗА КРЪСТОНОСЕН ПОХОД

    Коментиран от #4, #5

  • 3 справедлив

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Дядо поп":

    Ще дойде време,когато сами ще направим на Бай Тошо паметник в центъра на София-точно заради тъпата толерантност и мулти-култито на безумците от Брюксел-помнете ми думата.
  • 4 РЕАЛНО

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "БЪЛГАРИН":

    И кой ще го поведе този поход??? Принципно си прав-но кой???.Да не мислиш че Кончитите ще тръгнат...или Римският Папа ще организира това-та той поощрява гей-браковете и това че епископите му са обратни-а ти за кръстоносен поход говориш...
  • 5 гощо

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "БЪЛГАРИН":

    Мдаааааа време е!!!!
  • 6 Сноудън

    0 0 Отговор
    С техните камъни по техните глави!

    Ако ще ги удрят да ги ударят по-здраво, че като виж им дойде акъла в главатв!
  • 7 Wehrmacht

    0 0 Отговор
    Трябва да се действа твърдо.Нападат коледен базар на другия ден ракети по Рияд докато не изчезне.Ако продължават да спонсорират ислямски екстремисти цялата държава изчезва.И по нататък Европа забранена зона за мюслита,те веюе доказаха че искат да живеят в 9 ти век с камилите.