30 Декември, 2016 01:29 1 194 6

Дутерте се закани на корумпираните държавни служители

  • родриго дутерте-
  • филипини

Филипинският президент отново плаши с хвърляне от хеликоптер

Дутерте се закани на корумпираните държавни служители - 1
Снимка: БТА/АР

Филипинският президент Родриго Дутерте заяви, че корумпираните държавни служители ще бъдат хвърлени от хеликоптер и предупреди, че вече го е правил веднъж и нищо не го спира да го направи отново, предаде ТАСС.

"Ако си корумпиран, ще те кача на хеликоптер до Манила и ще те хвърля от него. Правил съм го и преди, защо да не го направя пак?", каза Дутерте в реч във вторник пред пострадали от тайфун, като клип от изказването му е публикуван в интернет от политическия му кабинет.

Президентът, който е бивш прокурор, посочва, че някога е хвърлил от хеликоптер китаец, заподозрян за изнасилване и убийство. Не е ясно кога и къде е бил случаят, за който Дутерте говори.

"Да кажем, че това е просто градска легенда", каза в отговор на въпрос за това говорителят му Ернесто Абела пред репортери, без да навлиза в подробности


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 корса

    5 1 Отговор
    И тия отсвириха уса!
    И сега е диктатор, преди беше приятел!
  • 2 Факта

    5 1 Отговор
    Браво, пич! Ако тук се приложи от хеликоптера ще летят поне 200 000 държавни служители.... само за начало... Но то имаме няколко хеликоптера ще отнеме 1 години докато ги метнем.... Тия не оставиха пари дори за хеликоптери само лапат и тлъстеят и чааветата им на бюджета.
  • 3 Оти

    8 1 Отговор
    Тоя пич да идва у нас--народа ще го носи на ръце.....Ако пусне от хиликоптера няколко тупани-бюрократи,даже и паметник ще му направим...
  • 4 гощо

    7 1 Отговор
    У нас тази практика няма да сработи!!!! Докато хвърляме корумпирани чиновници ще ни се амортизират и счупят и двата хеликоптера!!!! По скоро от някой виадукт по магистралата ще трябва!!!!
  • 5 Диди

    0 4 Отговор
    Тоя психопат,накрая ще си намери майстора.Пък може и на него да му излезе късмета и той да излети без парашут.Арогантно к...ле,прави се на много голям,края му ще дойде.
  • 6 Бай село

    1 0 Отговор
    Братя не се притеснявайте за хеликоптери , като не си платим ,данъци , винетки, гражданска пари ще има в изобилие! Пък , ако за толкова кратко време не можем да си купим, ще помолим Румънците за услуга няма да ни откажат разбран народ са , братя по съдба сме! Викайте човечеца да идва , че няма време за колко няма да ги намята , може и Дидито да метне ,че тя много жали за тия тутманици! Пък после не паметник , а мавзолей ще му направим на човека , да се кланя мало и голямо , че от робство се отървало!