29 Декември, 2016 16:59 3 579 10

САЩ с нов морски звяр (ВИДЕО)

  • сащ-
  • звяр-
  • кораб

USS Gabrielle Giffords бе приет в редиците на флота

Американската флота официално прие бойният кораб USS Gabrielle Giffords в своите редици, съобщи UPI.com.

Корабът е петият съд от независим клас, който влиза в редиците на американския флот. Предстоят финални тестове на плавателния съд. Експлоатацията му трябва да започне в Сан Диего през 2017 г.

Крайбрежният боен кораб е предназначен за нападателни и отбранителни маневри.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аааауууууууууууу

    19 2 Отговор
    Тоя "супер"морски звяр не го ли врьщаха няколко пьти в доковете за ремонти без да е минал и една миля....???.....само питам...

    Коментиран от #3

  • 2 калата

    16 2 Отговор
    След 3 години ремонти на чисто нов кораб-най накрая коритото взе да плува.Браво.
  • 3 Факта

    3 11 Отговор

    До коментар #1 от "аааауууууууууууу":

    Съфолкаджии, а не е ли малко глупавичко да се подигравате на един съвременен модерен комплексен боен кораб???? При това явно не сте запознати с тоя тип съдове? Линията му е от новият тип "невидимка", какъвто притежават и американос и русснаци и китайци и кой ти знае още колко... Килватера му и палубната тента са под този тип очертания с цел по-лесно преминаване през радарни полета. Освен това голямата топка над управленската външна зала е тип??? ЛАЗЕРЕН ПРИЦЕЛ... което означава, че ако си подадеш Ганьовската мутра неканени там ще ви отрежат ушите като с бръснарска ножица докато се присмивате... И украинците имат такива. възможно е дори самолетната катастрофа да е поради нагряване на двигател с подобен прицел или изваждане с термоимпулсно оръдие на крилата от употреба... Абе големи присмехулници сте? Аз се моля да не се карат ни САЩ ни Россия ни Кита Япония и хората да живеем в мир и разбирателство, но явно вие сте фенове на "мерене на п.тките"? А това означава пробване в сражения...което си е УЖАС! Да не искате да кажете, че Президента и Генералният щаб са арестували паразитите в парламента и са купили с парите от кражбите им нов линеен флагманн? не вярвам!

    Коментиран от #4

  • 4 гост

    12 0 Отговор

    До коментар #3 от "Факта":

    При релна битка между големите и с него и без него все тая.Тия машини,като него,ф35 и т.н.няма значение дали работят добре или не,те са само за точене на американския бюджет.

    Коментиран от #5

  • 5 Факта

    4 6 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Те бих казал... Това е патрулен кораб с модерно локационно и стрелково въоръжение. В подкрепа с авиационни групи и самолетоносач подводници това би бил сериозна пречка за фрегата, самолетна двойка с ниско летене и изобщо не е играчка. Скоростта на стрелба на най-примиитвният лазерен прицел на това е около 6 секунди - време напълно достатъчно при добра локация да свали дори Еф-16 на височина до 5 км. Това е лазерен прицел. Ако пък е съоръжен с електроннозаглушителна система възможностите му се увеличават доста. Може да служи и като брегова охрана на доста мили в морето. какво ли не може? То няма вечно най-модерно оръжие. Но никак не е играчка. С един добър лазерен прицел и торпедна атака от подводна лодка може да потопи дори самолетоносач, ако е подходяща комбинация. Не забравяй, че именно тия дребни неща объркват по закона на Мърфи всяка ситуация. Един такъв кораб обръща войната. Стига да уцели дисагите та някой вражи адмирал докато се фука пред някоя Жозефина и нещата се объркват.... Абе питай Мърфи че е така!
  • 6 Ганьо Крадеца

    8 4 Отговор
    Краварите и руснаците ще унищожат света!
    Тези две държави от 45 години си мерят пИшките.
  • 7 onq s konq

    4 12 Отговор
    Колкото и да е модерно оборудван,НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАДПУШВА с руския самолетоносач ,дето отиде към Сирия

    Коментиран от #10

  • 8 пис бабо пис

    10 0 Отговор
    Големи кораби, големи самолети, ракети и пр. аве големи работи, а джагалите с по една тойота пикап с картечница на нея си правят, каквото си искат !?
    Тия кораби и пр. въоражение са си само да се храни огромната лакома военно - финансова машина ! Ако ставаха за по предназначение до сега един терорист да не беше останал, а тука некви се възхищават на американската мощ!?!?

    Коментиран от #9

  • 9 Факта

    6 1 Отговор

    До коментар #8 от "пис бабо пис":

    Не забравяй, че джагала с пикапите го финансират задкулисно именно ония, които не позволяват и подоблни корабли да наритат онияс пикапите... Ако искаха да ги наритат досега нямаше да ги има, даже нямаше да им продават и оръжия. Едно е официалната ЮЕсЕй Армия, а друго е задкулисната власт, която реално дърпа конците според интереса си. Често се наблюдават и аномалии - докато американски части се трепятс терористи, задкулисието въоръжава терористите... И не е първица - нали по подобен начин въоръжаваше Хитлер и есесовците с най-модерни оръжия, а после продаваше и на другите. Целите са главно - самоизтребление на човечеството и правене на печалби от далавери. мафията не губи. Губят осакатени избити и потрошени съдби човеци животни и други... Кораба не е виновен, че не върши работата си...
  • 10 на коня под опашката

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    Не е лошо и ти да се НАПУШВАШ по-малко!