Last news in Fakti

30 Декември, 2016 08:50 1 539 0

Намериха опожарената кола на гръцкия посланик в Бразилия

  • посланик-
  • гърция

Във возилото е открит овъглен труп

Колата на посланика на Гърция в Бразилия, който е в неизвестност от няколко дни, бе намерена в Рио де Жанейро. В нея е открит обгорен труп, предаде ТАСС, като се позова на бразилската телевизия Глобо. Тленните останки са пратени в лаборатория за експертиза.

Автомобилът, чийто регистрационен номер съвпада с този на наетия от 59-годишния посланик, е открит в град Нова Игуасу, недалеч от Рио. От полицията подозират, че дипломатът може да е убит, съобщава ДПА.

Посланик Кириакос Амиридис е видян за последно в понеделник вечерта. Тогава той е напуснал дома на приятели на неговата бразилска съпруга. Жилището се намирало в бедно предградие на Рио, известно с проявите на насилие, съобщи полицията.

Амиридис започва кариерата си като дипломат през 1985 г. в Атина, а през януари на настоящата година той зае поста посланик в Бразилия. Амиридис е бил посланик на Гърция в Либия и е заемал длъжността консул в Рио де Жанейро в периода 2001 - 2004 г.

Той пребивава по принцип в столицата на Бразилия, но е бил отпуск до 9 януари и отишъл в Рио за Коледните и Новогодишните празници.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: