Last news in Fakti

30 Декември, 2016 11:56 1 740 0

Тръмп на среща с разузнаването

  • доналд тръмп-
  • разузнаване-
  • сащ

Той иска САЩ да се насочат към по-значими цели

Тръмп на среща с разузнаването - 1
Снимка: БТА/AP

Новият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че ще се срещне с представители на разузнаването, за да получи подробности, относно твърденията за руски хакерски атаки срещу американската Демократическа партия, съобщи „Ню Йорк Таймс“.

Това става, след като действащият президент Барак Обама обяви въвеждането на нови санкции срещу Русия.

„Мисля, че ние трябва да се заемем с живота си. Компютрите го усложниха твърде много. Никой не знае какво точно се случва. Имаме бързина и други неща, но не съм сигурен, че имаме вида сигурност, от който се нуждаем. В интерес на страната ни и на нашия велик народ, ще се срещна идната седмица с ръководителите на нашето разузнаване, за да бъда информиран в детайли за тази история. Това е важно. Време е да се насочим към по-важни неща“, заяви Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА