31 Декември, 2016 09:03 1 109 18

Меркел: Тероризмът е най-голямата заплаха

  • германия-
  • ангела меркел-
  • нова година

Публикуваха новогодишната реч на германския канцлер

Ислямисткият тероризъм е най-голямата заплаха, пред която е изправена Германия. Това заяви германският канцлер Ангела Меркел в своята новогодишна реч, цитирана от Би Би Си.

"Тези терористи са изпълнени с омраза убийци, но те не диктуват нашия живот. Ние сме свободни, отворени и внимателни.

Нашите демокрация и ценности са по-силни от омразата на тероризма. Заедно ние сме по-силни. Нашите страни са по-силни. Разрушително е да караме хората да мислят, че ЕС и демокрацията вече не работят.

Германците не трябва да се лъжат, че щастието им лежи върху обикновения му национализъм. Трябва да сме единни. Това е бъдещето", заяви Меркел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пиночет

    14 1 Отговор
    Меркел се оказа главния проводник на тероризма в Европа.......
  • 2 Хасан

    11 13 Отговор
    Тъпата Меркел.. Тя е виновна за тероризма в Европа.. Прие 1 милион бежанци.. Сега ние ще плащаме нейната грешка.. Ердоган й каза да се направи зона в самата Сирия и цивилните там да се съберат. Ама не та не.. Сега ще сърбсме попарята

    Коментиран от #13

  • 3 Трол

    3 7 Отговор
    Изтрещялата забрави за най-голямата заплаха-Путин
  • 4 Истината

    10 2 Отговор
    Фрау,ти си най- голямата заплаха за Европа! Затова и САЩ полагат всички усилия да останеш още един мандат.
  • 5 Хасан

    7 9 Отговор
    Не разбирам просто защо й трябваше!! От хуманизъм??ами изпрати Червения кръст на място да се помогне..да даваш 800 евро на глава на бежанец и да харчиш пари за да се приобщят към обществото е много по скъпо отколкото да поддържаш бежански лагер в Сирия.. Един казан с ориз и 100 кг овнешко са 200 евро
  • 6 Куку

    11 2 Отговор
    Кукуферкел, Изперкел, Изтрещелкел
  • 7 въх

    9 2 Отговор
    Най-голямата заплаха си ти, дърта бездетна кранто!
  • 8 Хасан

    7 11 Отговор
    Създаде изкуствен проблем на всички държави в Европа.. В Сирия имало диктатор.. Абе да си има.. Мен какво ме бърка.. Трепат се един друг.. Боли ме..тая като Обама трябва да я шуткат 9976
  • 9 Kcaniba

    8 2 Отговор
    Фрау живее на сън,
    а сънува, че живее!!!
    Поканила бежанци - докарала терористи!!!
    Кой е заплахата!????
  • 10 Хасан

    4 14 Отговор
    Чудя се на немците.. Уж имат демокрация а не излизат да протестират срещу управлението на Меркел.. Там само турците правят митинги.. Немците са в апатия

    Коментиран от #12

  • 11 Наско

    9 0 Отговор
    Хасан , целта е да претопят християните в Европа , понеже при нас раждаемоста е 1-2 деца при тях раждаемоста е 6-8 деца и имайки по 3-4 жени направи сметка след колко десетилетия ще сме малцинство. Всичко това е добре планирано от Ротшийлд , Рокфелер , Сорос и др. псевдо евреи, за да дойде техния месия ( антихриста ).

    Коментиран от #16

  • 12 Европеец

    13 0 Отговор

    До коментар #10 от "Хасан":

    Ха ха турците правели митинги....Те правят митинги по поръчка на диктатора Ердоган един от основните помагачи на терористите в Сирия.Синът му милиони направи от търговия с ИДИЛ.
    Меркел е за бой че не го нарита тоя долен фес който пробута милиони афганистанци към Европа.
    Ердоган е враг на Европа и християнството и трябва да се води битка с него докато и последния тъп ислямист не бъде изтребен или вкаран обратно в пещерите и пустините от които е изпълзял.
  • 13 Наско

    12 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хасан":

    Каква зона си измисляш в Афганистан ли ще я направиш в Пакистан ли или в Ирак.Или може би в Либия защото от тези места прииждат имигрантите.
    Ердоган само искаше да се намърда на чувда територия да си прави далаверите.
    Той е основен помагач заедно със саудитите на ИДИЛ.Лекуваше терористи в Турция,търгуваше с тях.Сега гледа да избива кюрди че да не му пречат за това е там.Провежда масова чистка на интелигенцията и цялата опозиция.
    Мръсен долен фес диктатор, който трябва да бъде махнат от власт иначе Турция ще стане по зле от Либия и Ирак.
  • 14 Хасан

    0 3 Отговор
    Зоната щеше да бъде в Сирия.. По границата с Турция. Ердоган нави и Бойко. Той да убеди Меркел но оная не се съгласи.. Либия при диктора Кадафи беше по добре място за живеене.. А на пакистанци и афганистанци им се иска секс с европейки.. Гледат порно по интернет и си мислят че в Европа може да ги праскаш подред

    Коментиран от #17

  • 15 Хасан

    0 3 Отговор
    И си представи че почне и в Турция гражданска.. 80 милиона.. И съседка на България.. Бурята ще повлече и България.. Затова да държи фронта
  • 16 Факта

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Наско":

    Антихрист е всеки убиец на човещко същество. Христос е Човека. А антиХриста е убиеца на човека. Ако си мислриш, че ще се появи някакъв си специален антихрист това е във филмите. Всеки бюрократ, който ни съсипва, ограбва и скъсява живота с адски разпоредби е антихрист към нас.. Всяка крадлива гадина, убиец на невинно същество човек е антихрист. Аз искам да съм антихрист към разбойниците, защото те са антихристи към мен и други невинни човеци. Само антихрист към зверове човеци може да ги убие. АнтиХриста има и добро и зло - той е добро, когато убива разбойниците, той е зло, когато убива невинни човеци. Затова не плюй антиХриста - плюй разбойниците, защото те убиват невинни добри хора! Аз ти го казвам - Истината.
  • 17 Наско

    5 1 Отговор

    До коментар #14 от "Хасан":

    Те хубаво гледат порно но Ердоган ги пуска нарочно към Европа и зона в Сирия тях не ги урежда защото не идват от там.
    А терористите на ИДИЛ си минаваха през Турция спокойно и си въртяха алъш вериша с Ердоган.
    Като нямаше Ердоган Турция беше светска държава сега отива на ислямизъм и гражданска война.
    За това трябва да го махат иначе ще има много бежанци от Турция.
  • 18 Вирус

    3 0 Отговор
    "Свободните, отворените и внимателните" си отгледаха и собствени европейски джихадисти. Мигрантските квартали в които полицаи и военни не влизат (по заповед на щуката) са мощен развъдник на радикален ислям. Посрещаха с цветя на гарите стотици хиляди т.н. "бежанци", предимно млади мъже с неизвестна самоличност и предимно мюсюлмани - една потенциална многохилядна армия на исляма в центъра на ЕС. А сега "Тези терористи са изпълнени с омраза убийци" Точно " демокрацията и ценностите на ЕС" ги зареждат с неистова омраза и тя расте.
Новини по държави: