670 18

Меркел: Тероризмът е най-голямата заплаха

Публикуваха новогодишната реч на германския канцлер

Росен Стойчев

Ислямисткият тероризъм е най-голямата заплаха, пред която е изправена Германия. Това заяви германският канцлер Ангела Меркел в своята новогодишна реч, цитирана от Би Би Си.

"Тези терористи са изпълнени с омраза убийци, но те не диктуват нашия живот. Ние сме свободни, отворени и внимателни.

Нашите демокрация и ценности са по-силни от омразата на тероризма. Заедно ние сме по-силни. Нашите страни са по-силни. Разрушително е да караме хората да мислят, че ЕС и демокрацията вече не работят.

Германците не трябва да се лъжат, че щастието им лежи върху обикновения му национализъм. Трябва да сме единни. Това е бъдещето", заяви Меркел.

Германия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пиночет
  Отговор
  1 09:27  31.12.16
  Меркел се оказа главния проводник на тероризма в Европа.......
 • Хасан
  Отговор
  2 09:33  31.12.16
  Тъпата Меркел.. Тя е виновна за тероризма в Европа.. Прие 1 милион бежанци.. Сега ние ще плащаме нейната грешка.. Ердоган й каза да се направи зона в самата Сирия и цивилните там да се съберат. Ама не та не.. Сега ще сърбсме попарята

  Коментиран от #13

 • Трол
  Отговор
  3 09:33  31.12.16
  Изтрещялата забрави за най-голямата заплаха-Путин
 • Истината
  Отговор
  4 09:51  31.12.16
  Фрау,ти си най- голямата заплаха за Европа! Затова и САЩ полагат всички усилия да останеш още един мандат.

 • Хасан
  Отговор
  5 10:03  31.12.16
  Не разбирам просто защо й трябваше!! От хуманизъм??ами изпрати Червения кръст на място да се помогне..да даваш 800 евро на глава на бежанец и да харчиш пари за да се приобщят към обществото е много по скъпо отколкото да поддържаш бежански лагер в Сирия.. Един казан с ориз и 100 кг овнешко са 200 евро
 • Куку
  Отговор
  6 10:10  31.12.16
  Кукуферкел, Изперкел, Изтрещелкел
 • въх
  Отговор
  7 10:20  31.12.16
  Най-голямата заплаха си ти, дърта бездетна кранто!
 • Хасан
  Отговор
  8 10:49  31.12.16
  Създаде изкуствен проблем на всички държави в Европа.. В Сирия имало диктатор.. Абе да си има.. Мен какво ме бърка.. Трепат се един друг.. Боли ме..тая като Обама трябва да я шуткат 9976
 • Kcaniba
  Отговор
  9 11:22  31.12.16
  Фрау живее на сън, а сънува, че живее!!! Поканила бежанци - докарала терористи!!! Кой е заплахата!????
 • Хасан
  Отговор
  10 12:23  31.12.16
  Чудя се на немците.. Уж имат демокрация а не излизат да протестират срещу управлението на Меркел.. Там само турците правят митинги.. Немците са в апатия

  Коментиран от #12

 • Наско
  Отговор
  11 13:09  31.12.16
  Хасан , целта е да претопят християните в Европа , понеже при нас раждаемоста е 1-2 деца при тях раждаемоста е 6-8 деца и имайки по 3-4 жени направи сметка след колко десетилетия ще сме малцинство. Всичко това е добре планирано от Ротшийлд , Рокфелер , Сорос и др. псевдо евреи, за да дойде техния месия ( антихриста ).

  Коментиран от #16

 • Европеец
  Отговор
  12 14:01  31.12.16

  До коментар #10 от "Хасан":

  Ха ха турците правели митинги....Те правят митинги по поръчка на диктатора Ердоган един от основните помагачи на терористите в Сирия.Синът му милиони направи от търговия с ИДИЛ. Меркел е за бой че не го нарита тоя долен фес който пробута милиони афганистанци към Европа. Ердоган е враг на Европа и християнството и трябва да се води битка с него докато и последния тъп ислямист не бъде изтребен или вкаран обратно в пещерите и пустините от които е изпълзял.
 • Наско
  Отговор
  13 14:18  31.12.16

  До коментар #2 от "Хасан":

  Каква зона си измисляш в Афганистан ли ще я направиш в Пакистан ли или в Ирак.Или може би в Либия защото от тези места прииждат имигрантите. Ердоган само искаше да се намърда на чувда територия да си прави далаверите. Той е основен помагач заедно със саудитите на ИДИЛ.Лекуваше терористи в Турция,търгуваше с тях.Сега гледа да избива кюрди че да не му пречат за това е там.Провежда масова чистка на интелигенцията и цялата опозиция. Мръсен долен фес диктатор, който трябва да бъде махнат от власт иначе Турция ще стане по зле от Либия и Ирак.
 • Хасан
  Отговор
  14 17:41  31.12.16
  Зоната щеше да бъде в Сирия.. По границата с Турция. Ердоган нави и Бойко. Той да убеди Меркел но оная не се съгласи.. Либия при диктора Кадафи беше по добре място за живеене.. А на пакистанци и афганистанци им се иска секс с европейки.. Гледат порно по интернет и си мислят че в Европа може да ги праскаш подред

  Коментиран от #17


 • Хасан
  Отговор
  15 17:45  31.12.16
  И си представи че почне и в Турция гражданска.. 80 милиона.. И съседка на България.. Бурята ще повлече и България.. Затова да държи фронта
 • Факта
  Отговор
  16 18:27  31.12.16

  До коментар #11 от "Наско":

  Антихрист е всеки убиец на човещко същество. Христос е Човека. А антиХриста е убиеца на човека. Ако си мислриш, че ще се появи някакъв си специален антихрист това е във филмите. Всеки бюрократ, който ни съсипва, ограбва и скъсява живота с адски разпоредби е антихрист към нас.. Всяка крадлива гадина, убиец на невинно същество човек е антихрист. Аз искам да съм антихрист към разбойниците, защото те са антихристи към мен и други невинни човеци. Само антихрист към зверове човеци може да ги убие. АнтиХриста има и добро и зло - той е добро, когато убива разбойниците, той е зло, когато убива невинни човеци. Затова не плюй антиХриста - плюй разбойниците, защото те убиват невинни добри хора! Аз ти го казвам - Истината.
 • Наско
  Отговор
  17 18:50  31.12.16

  До коментар #14 от "Хасан":

  Те хубаво гледат порно но Ердоган ги пуска нарочно към Европа и зона в Сирия тях не ги урежда защото не идват от там. А терористите на ИДИЛ си минаваха през Турция спокойно и си въртяха алъш вериша с Ердоган. Като нямаше Ердоган Турция беше светска държава сега отива на ислямизъм и гражданска война. За това трябва да го махат иначе ще има много бежанци от Турция.
 • Вирус
  Отговор
  18 19:26  31.12.16
  "Свободните, отворените и внимателните" си отгледаха и собствени европейски джихадисти. Мигрантските квартали в които полицаи и военни не влизат (по заповед на щуката) са мощен развъдник на радикален ислям. Посрещаха с цветя на гарите стотици хиляди т.н. "бежанци", предимно млади мъже с неизвестна самоличност и предимно мюсюлмани - една потенциална многохилядна армия на исляма в центъра на ЕС. А сега "Тези терористи са изпълнени с омраза убийци" Точно " демокрацията и ценностите на ЕС" ги зареждат с неистова омраза и тя расте.

Напиши коментар:


Публикувай