16 081 7

Любовник на съпругата е убил гръцкия посланик в Бразилия

Счита се, че жената е организирала убийството

Снимка: БТА/AP
Снимка: БТА/AP
Росен Стойчев

Съпругата на гръцкия посланик в Бразилия е организирала неговото убийство, съобщи ТАСС.

Франсоаз Амирдис е съпруга на Кириакус Амирдис, който изчезна през миналата седмица. Тялото на Амридис беше намерено в изгоряла кола. Счита се, че Франсоаз е платила $ 24.6 хил. на един от неговите убийци.

Разпитваният вчера полицай Сержо Гомес Морейра Фильо е имал връзка със съпругата на посланика. Той е убил Амирдис в апартамента му, след което е преместил тялото в колата, която подпалил. Информацията идва от показания на неговия братовчед. Франсоаз има брак с Амирдис през последните 15 години.

Бразилия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гощо
  Отговор
  1 10:46  31.12.16
  Ейййййййй.......една к..ва какво може да причини!!!!!!!

  Коментиран от #2

 • даммм
  Отговор
  2 10:54  31.12.16

  До коментар #1 от "гощо":

  За 100 грама живо месо са готови на всичко..дддеееееее и мършите са...
 • дфждаж
  Отговор
  3 12:54  31.12.16
  Чак се учудвам, че не е българка. КАто ги знам нашите какви са, как вират краци за парици и после си търсят нещо за чесане. После за мъжо - виконгско погребение в колата - евалата к...ви

  Коментиран от #4

 • ссс
  Отговор
  4 13:17  31.12.16

  До коментар #3 от "дфждаж":

  Я стига си плюл сркщу българките ве ! Ти какво си мислиш само нашите ли са такива, а другите каккво, все цветея за мирисане ли са ? ? К..вите и в Африка и в Америка и т.н. са все от един дол дренки, независимо от коя нация са.

  Коментиран от #6

 • boticha
  Отговор
  5 13:33  31.12.16
  Затова приятели ,когато сключвате брак( който вече не е задължителен),мислете мислете,жената каквато и дае не за една нощ.Да а в Куртово конаре ......!
 • дфждаж
  Отговор
  6 13:37  31.12.16

  До коментар #4 от "ссс":

  Не, не всички, някои нямат толко аакъл. Българките имат - но го използват за лошо. Примерно Латиноамериканките са доста наивни, тази бразилка например е доста тъпа с постъпката си, ако беше българка сигурно по-добра и трудно разкриваема 'схема' щеше да измисли за лошото си дело. Само се чудя - защо след като толкова много не харесват мъжете си - просто не се махнат. Ама не - искат да нараняват, емоционално, а и физически . Лошотия, това е. Такива екземпляри трябва да бъдат сами с вибраторите си - може би така ще бъдат щастливи, както и останалите хора. ;)
 • 696969
  Отговор
  7 17:47  01.01.17
  Проста к...рва !

Напиши коментар:


Публикувай