Last news in Fakti

31 Декември, 2016 10:45 1 205 3

Европа под полицейска блокада

  • европа-
  • сигурност-
  • нова година

Мащабни мерки за сигурност за Нова година

Мащабни мерки за сигурност бяха взети в големите градове на Европа във връзка с честванията на Нова година, съобщи „Ройтерс“.

В Берлин полицията затвори площадът пред Бранденбургската врата, където традиционно се празнува Нова година и разположи допълнителни 1700 полицейски служители. Докарани са бронирани коли и прегради, като извънредните мерки са взети във връзка с атентата в Берлин от миналата седмица.

Забранено е влизането на камиони в централните площади на Рим и Неапол. Въоръжени сили са разположени край Колизеума.

В Мадрид са мобилизирани допълнителни 1600 полицаи, като площад „Пуерта дел Сол“ е барикадиран. В Париж са разположени 10 300 полицаи, които ще охраняват централните райони на града.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 погнусен

    7 0 Отговор
    Ейййй докъде докараха Европа тези малоумници от Брюксел...само за да угодят на душегубите от Б.Дом....п
  • 2 Хасан

    5 1 Отговор
    Европейските политици са като самоубийци... Сами си копаят гроба.. До какво води да следваш сляпо американската политика.. На американците им трябвало враг и война за да се наситят" Вълците от. Уолстрийт" у Брюксел ги поддържа.. Тъпотия.. Ердоган и Путин се опълчва и са най големите диктатори
  • 3 Хасан

    1 0 Отговор
    Истанбул под полицейска охрана,Берлин също, Париж военни по улицата , в Брюксел военни по улицата.. Никъде не е спокойно вече.. Близкия изток се премести в Европа...