Last news in Fakti

31 Декември, 2016 23:55 1 123 4

Сърбия може да влезе в ЕС преди 2020 г

  • ес-
  • герхард шрьодер-
  • сърбия

Според Герхард Шрьодер това е възможна задача

„Сърбия може да влезе в ЕС преди 2020 г.“ Това беше заявено от бившия германски канцлер Герхард Шрьодер, цитиран от b92.

„Александър Вучич ще бъде човекът, който ще вкара Сърбия в ЕС, без значение каква позиция заема. Той ще взима решенията в този период. Сърбия е една от най-важните страни в Югоизтона Европа, а може би и най-важната.

Важното е да се работи. Аз вярвам, че страната може да стане член на ЕС преди 2020 г“, заяви Шрьодер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алекс

    0 0 Отговор
    Има държави които отдавна трябваше да са в европейския съюз преди България и Румания защото икономически са с по добри показатели

    Коментиран от #3

  • 2 Да ама не

    0 0 Отговор
    Само по икономически...
  • 3 Алфата

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Алекс":

    Точно за момента си в грешка, голяма!
  • 4 От далеко

    1 0 Отговор
    За мен сьрбите са пичове и трябваше отдавна да са в ЕС .Липсват ми тука в Германия.нали ги мачкат и с визите. Пьк и на митница "градина" няма да ме рьчкат за домашната ракийца ! А това ,че си поддържат добри отношения с Русия също ми харесва. В тази връзка нашите политици отново постъпиха тъпо
Новини по държави: