595 5

Оланд: Намираме се в решителен период

Новогодишно слово на френския президент

Росен Стойчев

Ние сме в исторически период, в който всичко се променя. Това заяви френският президент Франсоа Оланд в новогодишното си слово, цитиран от France 24.

"Как можем да си представим страната ни да се свие в собствените си граници, да се върне към старата си валута и да прави разлика между децата си, заради техния произход?

Франция няма да позволи на никого да постави под въпрос постиженията на международното общество. Трябва да се борим за демокрацията. Ще продължим да се борим с тероризма Това е смисъла на нашите мисии в чужбина", заяви Оланд.

Франция

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Хасан
  Отговор
  1 09:10  01.01.17
  Мисии в чужбина като Либия.. Разбиха държавата.. Сега цяла Африка приижда в Франция..
 • Дядо поп
  Отговор
  2 10:18  01.01.17
  Много чворове има в политиката,хем виждат,че така не върви и пак продължават със старата песен. В природата оцеляват тези,който се променят,същото важи и за държави,съюзи и т.н.т.,не се ,ли промени Европа нищо добро не ни очаква. Весела нова година на всички!
 • Диди
  Отговор
  3 11:23  01.01.17
  Не трябва да се преувеличава с броя на бежанците в която и държава да са.Всяка държава трябва да запази своята идентичност,в противен случай след години това се отразява на традициите и културата на дадената държава.Аз лично не харесвам прекалено много,,Култи-мулти,,,така както е в Америка.Не съм расистка.
 • no name no face no number
  Отговор
  4 11:37  01.01.17
  Да гн Оланд и аз така мисля дано да има :))) време е за нов вятър та промяната
 • Жоро
  Отговор
  5 12:30  01.01.17
  Ето такива смотаняци имат решаващ глас в делата на ЕС. Има ли нормален човек, който да не е наясно, че Оланд и себеподобните му направиха от Европа имигрантско, гей-сбирщина и слуга на САЩ

Напиши коментар:


Публикувай