1 212 5

Подобни атаки целят да посеят хаос в Турция 

Ние ще запазим хладнокръвие като нация и никога няма да отстъпим, се казва в декларацията на президента Ердоган

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Анатоли Стайков

Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган заяви, че Турция ще се бори докрай срещу всички атаките на терористични групи и техните подкровители, предаде ТАСС. По думите му подобни атаки не са независими от събитията в региона. Турция е твърдо решена да унищожи източника на подобни заплахи и атаки, закани се той, цитиран от агенцията.

Като нация ние ще се борим докрай не само срещу въоръжените атаки на терористични групи и на силите, стоящи зад тях, но и срещу техните икономически, политически и социални атаки, каза Ердоган.

Те се опитват да създадат хаос, да деморализират нашия народ и да дестабилизират страната ни с отвратителните атаки, насочени срещу цивилни. Ние ще запазим хладнокръвие като нация, ще се сплотим още повече и никога няма да отстъпим през подобни мръсни игри, се казва в декларацията на президента, разпространена днес

Турция


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • джедай
  Отговор
  1 12:00  01.01.17
  Империята отвръща на удара,краварите наказват и Турция задето кривна от пътя на кървавият петрол.
 • незнайко
  Отговор
  2 12:34  01.01.17
  Почвам да вярвам, че само Турциа може да се справи с тероризма. Ч Н Г
 • No Fes
  Отговор
  3 12:45  01.01.17
  Трябва да се махне терориста Ердоган и всичко ще се оправи. Колкото по рано го разберат толкова по малко кръв ще се пролее.
 • Хасан
  Отговор
  4 15:53  01.01.17
  Но фес.. И защо си против демократично избран президент?? Какво ти е направил?? Спря потока от бежанците дето баба ти Меркел покани
 • Балкански
  Отговор
  5 17:49  01.01.17
  Този джентълме ми харесва все повече . Приюти повече от пет милиона чужденци , и наистина ги трепи терористите ,макар че се оказа сам в тая каша. Евопа трябва наистина да му благодари. За сега той държи ключа на спокойствието ни . Искам да бъда обективен и честен , не всяка държава сама би се справила с такъв мащабен проблем .

Напиши коментар:


Публикувай