Last news in Fakti

1 Януари, 2017 14:47 3 400 1

Щурм над затвор в Бахрейн за освобождаването на терористи

  • бахрейн-
  • затвор-
  • нападение-
  • терористи-
  • освободени затворници

Един полицай е загинал при нападението

Щурм над затвор в Бахрейн за освобождаването на терористи - 1

Въоръжени лица атакуваха затвор в Бахрейн, убивайки един полицай и освобождавайки затворници, осъдени за терористични престъпления, съобщиха властите в страната, цитирани от Би Би Си.

Силите за сигурност са започнали издирване на нападателите и избягалите затворници, съобщи министерството на вътрешните работи на Бахрейн на страницата си в Twitter.

От министерството съобщават още , че районът около затвора, който се намира южно от столицата Манама, е бил отцепен от силите на реда и до него не се допуска никой.

Подробности за бягството на затворниците не са обявени.

Щурм над затвор в Бахрейн за освобождаването на терористи


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    3 0 Отговор
    Това е политически трик. Върхушката, която спонсорира тероризма, просто е освободила протежетата си. Бахрейн , Катар, Саудитска Арабия трябваше да са на мушката, вместо Ирак и Либия. Но корумпираните "демократи" пропуснаха да се справят с проблема, докато все още беше решим.