Last news in Fakti

1 Януари, 2017 18:51 26 863 5

Българка показа собственика на окървавеният клуб в Истанбул

  • истанбул-
  • рейна

Наша сънародничка публикува снимка във фейсбук, на която се вижда собственикът на печално известния от снощи клуб "Рейна". Терорист застреля 39 души в новогодишната нощ в истанбулското заведение.

Мехмед Кочарслан е на снимката заедно с поп звездата Дженифър Лопес. Снимката беше разпространена от Мария Михайлова в социалната мрежа. Михайлова е приятел с Кочарслан и неведнъж е била в клуба. По думите й заведението е "уникално".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аму

    53 3 Отговор
    Много важна информация. Това е най-съществената новина за днес. Сигурно въпросният представител на ъндърграунда е вече национален герой. Бог да прости жертвите и нека обръщаме внимание на стойностните неща, а не на кухите информации.
  • 2 незнайко

    14 5 Отговор
    И какво от това ? Човек живеещ на гърба на другите, това ли е демокрацията ? В цял свят се печелят пари по този начин. Един велик СОБСТВЕННИК, другите са пионки!
  • 3 Citatelka

    6 7 Отговор
    Bila sim v zavedenieto.Unikalno zavedenie. Moje bi e sred nay-hubavite zavedeniya po sveta.Jalko,ce se previrna v grobnica za 39 coveka- nevinni jertvi.

    Коментиран от #5

  • 4 681

    9 3 Отговор
    Който е разстрелвал, клал, обесвал и т.н. - ще бъде разстрлеван, клан, обесван и т.н.!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.