1 767 10

Руските дипломати се върнаха в Москва

Те излетяха от САЩ през вчерашния ден

Росен Стойчев

Самолетът с руски дипломати от САЩ се приземи в Москва, съобщи ТАСС.

Група от руски дипломати напусна САЩ, след като президента Барак Обама въведе нови санкции срещу Русия. Една от тях беше експулсирането на 35 руски дипломати. Специален руски самолет излетя от летището във Вашингтон през вчерашния ден.

Обама наложи санкциите във връзка с обвиненията за руски хакерски атаки срещу офиса на Демократическата партия по време на изборната кампания. Руският президент Владимир Путин отхвърли възможността да експулсира американски дипломати. Той дори ги покани на тържествата за Нова година в Москва.

Русия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Шляхтиц
  Отговор
  1 09:45  02.01.17
  Браво на ПУТИН!!! Така постъпват ГОЛЕМИТЕ, СИЛНИТЕ, ХОРАТА С ЧИСТА СЪВЕСТ, които с всичките си сили се стремят да направят нещо хубаво за този РАЗКАПВАЩ СЕ СВЯТ на биологичния вид ЧОВЕК. По всяка вероятност дребнавите, заядливи и предизвикващи недомислия на Обама ще останат в историята като НЕУСПЕШЕН ПЕРИОД ВЪВ ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА НА САЩ.

  Коментиран от #2

 • до Шлюхтиц
  Отговор
  2 10:16  02.01.17

  До коментар #1 от "Шляхтиц":

  Цуни-муни, лиз-лиз , иначе ти се отдава , все така я карай
 • бай гогата му е през
  Отговор
  3 10:19  02.01.17
  Тия американци винаги са били тъпи парчета. Дори и сега го показват като ни мислят за толкова глупави. Тоя хакерски балон дето го надуват скоро ще се пукне и ще ги заелее със собственте им л..на. То по фалшиви новини от тези дето вашингтон генерира има ли ? Срам за всички дето им се хващат. Някога същите като тези наивници са докарали всички гадни строеве.
 • стоян георгиев
  Отговор
  4 11:09  02.01.17
  обама закъсня с мерките,трябваше доста преди тези атаки да ги подкара.руснаците само от тва разбират.оставиш ли ги почват с щурутиите .мачкане му е маиката особено като се пробват да правят номера,сега руските дипломатчета ще плачкат в милата родна страна с лосиона и гов,,та .

  Коментиран от #5, #6


 • Бай хой
  Отговор
  5 11:51  02.01.17

  До коментар #4 от "стоян георгиев":

  Десииир няма нужда да се оправдаваш. Ти не си виновно с нищо за простотиите на обанан. В случая идиотщината на нобеловия лауреат е от явна по явна. Тези хакерски атаки не само че не се знае от кого са извършени , но е съмнително и изобщо дали е имало такива. Миналата година китайците хакнаха и копираха огромни масиви на департамента на сащ. И те си замълчаха и не реагираха по никакъв начин. Сега реват като вдовица за гур и то повода е от измислен по измислен. И се намират нещастни неудачници които да реват белким им отпуснат някоя нпо наградка.
 • Сноудън
  Отговор
  6 13:23  02.01.17

  До коментар #4 от "стоян георгиев":

  Путин е велик! От 2017 година всеки новоподаден автомобил трябва да бъде оборудван със система за бедствие SOS която свърва автомвтично пострадал в ПТП атомобил с телефон 112 чрез руската спътникова система глонас Пожарна и Бърза помощ се информират автоматично! Баба Меркел, Обама и остснслите от групата на "Шаро" със санкциите ще трябва да си заку руската системка ако искат да продълават да продават нови коли в Русия! Путин закъсня с този стандартз за сигурност аналогичен на фитосанитарния за хранителни продикти, трябваше по-рано да ги удари през пръстите!

  Коментиран от #7

 • стоян георгиев
  Отговор
  7 15:25  02.01.17

  До коментар #6 от "Сноудън":

  страхотен пост браво!!!толкова умни неща отдавна не бях чел наведнъж.само не знам що си сменил ника баи хои ти отиваше много повече!:))))))))))))))))?и веднага си си писал плюсче :)))!абе ти си страхотен,но все пак не минаваи покраи психиятрията ,ще те изгубим като опонент!
 • Петър Папазов
  Отговор
  8 20:04  02.01.17
  Обама стана за смях!
 • simonm
  Отговор
  9 20:44  02.01.17
  сЕГА СЛЕД КАТО ГО ИЗДУХАХА пУТИНОВИТЕ ТЕРМИНАТОРИИ САМОЛЕТИТЕ И ПАДНАХА /САМО 4 НА АДМИРАЛ КУЗНЕЦОВ/3 УНИЩОЖЕНИ В пАЛМИРА ,БАЗАТА ПРЕВЗЕТА С 400 ПЛЕНЕНИ МАЙ ПУТИН Ц.РЪН ЧЕ ЦЪЛУВА
 • simonm
  Отговор
  10 20:49  02.01.17
  Голяма новина В Москва ще се върнат,няма на м..ната си да вървят

Напиши коментар:


Публикувай