3 Януари, 2017 12:24 2 331 11

Руски военни кораби пристигнаха в Манила

  • манила-
  • кораби-
  • руски военни-
  • бойни кораби-
  • филипини-
  • русия

Това е първото приятелско посещение откакто Дутерте стана президент

Руски военни кораби пристигнаха в Манила - 1
Снимка Синхуа/БТА

Руски военен кораб за борба с подводници и морски танкер са пристигнали във филипинската столица Манила на приятелско посещение. Визитата идва на фона на опитите на президента Родриго Дутерте да укрепи връзките си с Москва, включително и подписването на евентуална оръжейна сделка, съобщава „Фокс нюз“.

Задна адм. Едуард Михайлов, заместник-командир на Тихоокеанския флот на Русия, заяви във вторник, че корабите носят голям асортимент от оборудване, което ще бъде показано на филипинската армия по време на петдневната визита.

Това е третото подобно руско посещение във Филипините, но е първото, при управлението на Дутерте.

То ще включва срещи между военноморските служители, а обществеността ще има достъп до корабите, за да ги разгледа. Руската делегация ще бъде разведена на обиколка по исторически места в Манила.

Филипините са много зависими от САЩ, заради военния договор за съюз, в който са заложени клаузи за покупката и поддръжката на оръжия, кораби и самолети.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    25 1 Отговор
    След Индия Филипините ще станат втората златна кокошка за руския ВПК. Няма лошо.
  • 2 onq s konq

    2 23 Отговор
    Егати падението на "могъща" Русия-да ходи като амбулантен търговец по света и да предлага оръжието си на въшливи държавици като Манила...Баш унижението ще бъде обаче,когато се наложи Путин да се прегърне с Дуарте за скрепване на "вечна дружба" между двата кандидат-братски народа,но пък кога иначе ще видим прегръдка между бяла мечка и маймуна?!

    Коментиран от #4, #9

  • 3 Пиночет

    16 2 Отговор
    Дутерте е направо велик. Реално разчиства престъпността. Застана зад полицията и буквално им разреши да избиват наркоразпостранителите.
    Единствен в света не говори а върши. На американския посланик отговори че е не може един гей да му каже как да си управлява държавата. И Обама нареди както се полага.
    Ако можеше такива президенти да има навсякъде света щеше да е друг
  • 4 USAIZRAEL

    16 2 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Абе неграмотно американско индианче, първо Манила не е държава а е столица на Филипините, и второ ако тя е въшлива ние сме нейната п.ча въшка. Филипините имат над 100млн. население и над 160млрд. БВП и трето такива като теб ги хвърлят от хеликоптер.
    ПАСИ СИ ТАМ ТРЕВАТА И СИ ТРАЙ!!!

    Коментиран от #7, #8

  • 5 Диди

    2 11 Отговор
    Кончо,за пореден път си изказа мнанието така,както е. Желая ти здраве,щастие и много емоции в живота.Честита и весела година. На тролчетата,близачи на Путин желая успешна година за развитие на логично мислене.

    Коментиран от #11

  • 6 СССР

    9 3 Отговор
    Американските г.золизци много глупави ба! От лизане на черен задник бая оглупяхте! Сега ще полижете паа бял който е приятелски настроен към Путин, така че скоро и на путин може да му лижете нали за центове правите всичко хахахах!
  • 7 Косьо Босьо

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "USAIZRAEL":

    Като разделим 160 млрд. на 100 млн. излиза че твоите Филипинци са по зян и от нас. българите..)
  • 8 onq s konq

    4 8 Отговор

    До коментар #4 от "USAIZRAEL":

    Браво.Значи най-накрая започнахте да четете внимателно това,което пиша!Естествено че Манила е столицата на Филипините,но аз нарочно го написах грешно за да ПРОВЕРЯ ДАЛИ ВНИМАВАТЕ,...или само пишете минуси на поразия.А иначе къф е проблема да те хвърлят от където и да е,след като предвидливо си си платил долу да те хванат?Е на тотото нямам късмет,ама на тъпи ученици-дал господ:)
  • 9 Сори

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Филипините ...крупен световен производител на електтронни елементи.....Преди настаняване китайците на наш пазар всеки трети електронен компонент закупен от наш магазин беше ,,произведено в Филипините"....Гледай Малазия пиши Филипините.....Манила е Мегаполис като Сингапур ..Егати и,, въшливата държавица" според коня.....А бе това човече КОНЯ хептен превъртя
  • 10 стоян георгиев

    0 7 Отговор
    само да изока някои диктатор и ето ги руснаците на помощ.сега и във филипините :))))))))))))!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.