Last news in Fakti

5 Януари, 2017 09:28, обновена 5 Януари, 2017 10:30 2 534 1

Самолети се сблъскаха в Торонто

  • канада-
  • торонто-
  • самолети-
  • полети-
  • сблъсък

Заради незначителния инцидент пътниците на двата полета са били принудени да прекарат няколко часа на летището

Самолети се сблъскаха в Торонто - 1
Снимка Туитър

Два самолета са се сблъскали леко на Международно летище "Пиърсън" в Торонто при маневриране на писта на един от терминалите, съобщава канадският телевизионен канал CBC News. Пътниците на борда на полет на Пакистанските международни авиолинии твърдят, че не са почувствали нищо, когато самолетът им закачил крилото на друга машина на френския авиопревозвач „Еър Франс“.

"Дори не разбрах, че крилата на двата самолета са се докоснали", разказа един от пътниците на пакистанския полет.

Полет AF351 е бил паркиран на терминал 3 на летището, когато маневриращия пакистански самолет закачил крилото му, съобщават летищните власти.

Никой не е пострадал при инцидента, но незначителният сблъсък е причинил сериозно забавяне и за двата полета. Пътниците е трябвало да чакат повече от 6 часа преди следователите, заели се с инцидента да приключат своето разследване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Косматия

    5 0 Отговор
    Тия пакистанците по летиштата съ бутурясват!!!!
    Кво остана докат фъркат!!!!
    Лелииии страшну бе!!!!
Новини по държави: